Asus M509DA, laptop multimedia cu procesor AMD

Asus M509DA e o soluţie performantă pentru persoanele interesate de un laptop nou. Vine în multiple configuraţii fiind bazate pe procesoare AMD Ryzen, ecran de 15,6 inci, 8GB memorie RAM şi stocare pe SSD.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu o portabilitate foarte bună având în vedere că are o greutate de 1,9kg şi că bateria ţine undeva la 4 ore.
Se poate vedea că aparatul are un design caracteristic modelelor noi şi că e foarte sofisticat.

Asus M509DA

Păreri pro şi contra

Modelul Asus M509DA e unul dotat cu procesor Ryzen 3 3200U (M509DA-EJ043), Ryzen 5 3500U (M509DA-EJ034, M509DA-EJ025) şi Ryzen 7 3700U (M509DA-EJ071). Acestea sunt procesoare putenrice echivalente sau superioare i3, i5 şi i7. Procesoarele acestea vin cu grafică integrată Vega care e mult superioară Intel HD.
Stocarea se realizează pe SSD-uri cu capacităţi de 256 sau 512GB. Ambele variante sunt mai mult decât suficiente pentru nevoile din ziua de azi.
Memoria RAM e una de 8GB şi se poate upgrada la maxim 12GB. În opinia mea e o capacitate mare şi nu aveţi nevoie de mai mult.
Stă excelent pe partea de conectică fiind vorba despre prezenţa wireless ac, bluetooth, 4 porturi USB şi HDMI.
Ecranul e unul de calitate superioară cu rezoluţie 1080p şi panel anti-glare. O să fie unul potrivit pentru filme şi divertisment Full HD. producătorul menţionează unghiuri de vizualizare caracteristice unui panel IPS, adică la 178 grade.

Laptopul acesta e o alegere foarte bună pentru persoanele interesate de ceva calitativ şi performant. Alegerea componentelor AMD e o decizie bună întrucât acestea sunt mai bune decât Intel la capitolul multimedia.
Chiar dacă e un laptop mic are o carcasă ranforsată, iar capacul e şi el ranforsat pentru a face faţă oricărui tip de utilizator.
Laptopurile de la Asus sunt printre cele mai alese în România deoarece arată bine, sunt performante şi costul de achiziţie e unul competitiv.

Te-ar mai putea interesa