Asus M32CD-RO037D, desktop compact de gaming

Desktopul Asus M32CD-RO037D face parte dintr-o serie destul de populară – VivoPC, doar că e vorba de o generație mai nouă. Această serie e prezentă de mulți ani pe piață și a impresionat de la prima apariție. Poate că vi se pare puțin cam piperat prețul său, dar oferă o carcasă silențioasă cu un design elegant, o configurație elegantă, periferice fiabile și tehnologii moderne. Nu cred că cineva îi poate reproșa ceva, ținând cont de procesorul instalat – Core i7 Skylake. Acesta e unul foarte performant chiar dacă nu poate fi overclockat (pentru aceasta e nevoie de o sursă mai puternică).

Cele mai multe desktopuri de pe piață sunt de tip multimedia deoarece toți utilizatorii vor să încerce un joc din când în când. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i7-6700 face parte dintr-o generație foarte bună iar acesta e mult peste cele de pe laptopuri. E și normal să fie așa pentru că are un consum ceva mai mare. Placa video integrată e bună dacă nu aveți alta mai performantă sau poate vreți să folosiți desktopul doar pentru aplicații și navigare web. O placă video dedicată e superioară unei plăci video integrate datorită tehnologiilor incorporate și pentru că are caracteristici tehnice foarte bune. În acest caz e vorba de GeForce GTX 960 cu 2GB memorie video.

În pachetul său sunt incluse perifericele clasice – mouse și tastatură. Sursa sa e suficient de bună pentru o așa configurație deoarece componentele noi au un consum redus de energie.

Păreri pro și contra

Acesta poate rula o mulțime de jocuri la detalii medii spre maxim, dar depinde și de rezoluția aleasă. Eu vă recomand un monitor FullHD de gaming (cu refresh ridicat, 1ms, FlickerFree etc.) pentru acesta chiar dacă nu sunteți un gamer înrăit.

Asus M32CD-RO037D e un model de tip multimedia cu performanțe impresionante și care nu ar trebuie neglijat, în special, că e oferit de un brand popular. Din clipul de jos vă puteți face o idee,dar acesta arată mult mai bine datorită culorii portocalii care e prezentă în multe zone ale carcasei.

Te-ar mai putea interesa