Asus M32CD-K-RO010D, desktop performant cu Core i7-7700

Desktopul Asus M32CD-K-RO010D e unul destul de performant deoarece vine cu cele mai noi componente hardware, la un preț destul de atractiv. Chiar dacă nu e vorba de o carcasă de gaming, voi puteți folosi un astfel de PC pentru a juca o mulțime de jocuri. Această serie e prezentă pe piață de ceva timp și doar partea hardware diferă, deoarece carcasa pare să fie aceeași. Am pus poza de jos, dar cred că din clip veți putea vedea mai bine carcasa, dar și așa arată foarte bine și nu prea aveți ce să reproșați carcasei.

Nu aș alege un monitor prea ieftin, pentru că aveți nevoie de unul multimedia ori de gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta merită încercat deoarece oferă o configurație cu: i7-7700 de 3.6GHz, 8GB memorie RAM DDR4, 2TB spațiu de stocare, placa video cu memorie dedicată GTX 1060. Puteți alege în viitor un SSD mai multă memorie RAM, dacă unele jocuri cer mai multe resurse hardware.

E ceva mai accesibil pentru că nu are Windows 10 preinstalat, dar voi puteți face instalarea cu ajutorul unui stick USB 3.0 pentru că e mult mai rapid (dacă ar fi avut SSD, copierea datelor era și mai rapidă). Perifericele incluse sunt destul de modeste, adică nu oferă nimic special. Monitorul recomandat merită încercat deoarece are caracteristici tehnice foarte bune, iar boxele sunt decente pentru uz office. Nu merită să alegeți un monitor prea simplu, pentru că vreți să vă bucurați de calitatea imaginii oferite de conținutul ales.

Păreri pro și contra

Carcasa e suficient de compactă și puteți avea pretenții prea mari pentru că și placa de bază e suficient de mare pentru a putea pune diverse componente pe ea. Nu are nevoie de o sursă mare, deoarece acest PC e construit destul de bine. Noile componente sunt foarte eficiente, adică au un consum mic de energie și oferă performanțe destul de mari.

Asus M32CD-K-RO010D concurează cu multe alte desktopuri de la concurență și chiar dacă asamblați un desktop pe componente, nu va fi la fel de fiabil ca și acesta.

Te-ar mai putea interesa