Asus M11AD-RO002D, desktop ieftin cu Haswell

Asus M11AD-RO002D e un sistem desktop PC cu configurație de tip office și cu procesor Intel Haswell. E un desktop fiabil care poate fi folosit și pentru redarea conținutului media. Adică puteți reda filme, muzică și ceva jocuri. Bineînțeles nu e conceput pentru jocuri, dar puteți juca jocuri care au cerințe mai mici ori puteți instala o placă video suplimentată (cea intel e doar integrată). Desktopul vine cu caracteristici speciale noi ca încărcare USB (puteți încărcare telefonul sau orice alt gadget mic cu interfață USB), USB 3.0 și HDMI.

Acele dotări speciale nu le puteți găsi pe orice alt desktop iar prețul desktopului e ceva mai mare decât a unui desktop cu IvyBrdge. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Procesorul Core i5-4570S de 2.9 GHz e unul din generația Haswell iar placa video Intel e una bună și pentru redarea de conținut 1080p.
Placa de bază e altă componentă hardware importantă deoarece oferă diverse posibilități de upgrade. Are cam tot ce vă puteți dori: multe sloturi, sunet integrat, rețea integrată etc.

Memoria e una de tip Single Channel și are o capacitate de 8GB. Deci puteți pune și mai mult și nu e nevoie neapărat să o înlocuiești. Capacitatea hardului e undeva la 1TB și nu e nevoie de mai mult. Un SSD cred că ar fi o alegere bună deasemenea deoarece ar îmbunătăți performanțele calculatorului.

Are Free DOS astfel e mai accesibil și puteți alege cam ce sistem de operare doriți. Windows 8.1 e cel mai nou și bun sistem de operare de la Microsoft, care-l și recomand. Perifericele incluse sunt cele uzuale fără tehnologie wireless și fără alte caracteristici speciale. Carcasa e un de tip business, deci sursa nu e una mare – 300 W.

Porturile sale sunt următoarele și pot fi mai multe dacă mai puneți niște plăci pe placa de bază, dar cele actuale sunt: LAN, ieșire audio 5.1, HDMI, VGA, 6 USBuri și altele.

Plusuri: are porturi USB de înaltă viteză, se poate încărca telefon cu un cablu USB, cititor de carduri 6 în 1, consum mic, periferice incluese și fiabilitatea.
Minusuri: nu e accesibil.

Asus M11AD-RO002D are ca și punct forte procesorul Core i5 Haswell și e unul perfect pentru utilizatorii de tip office dar și multimedia. Noile procesoare au apărut și pe laptopuri și sunt mai bune decât predecesoarele datorită consumului redus (rezultă într-o autonomie ceva mai mare).

Te-ar mai putea interesa