Asus K95VM-YZ088V, desktop replacement de 18.4 inci

Întotdeauna mi-au plăcut dorit un laptop mare cu ecran cât mai mare posibil, iar modelul Asus K95VM-YZ088V e unul care e numai bun pentru mine cât și pentru cei care vor un desktop replacement laptop de 18.4 inci. Vine cu componente de ultimă generație în el cum ar fi un procesor i7, 4GB memorie RAM, hard de 3TB ș placă video model GT 630M. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar datorită ecranului mare ai nevoie de o geantă Case Logic VNCI118 18.
Datorită prețului nu prea mare cred că vă permiteți un router D-Link DIR600, 150Mbps și un maus Hama AM-5200

Aspect

Dacă te interesează cum arată atunci din imaginile de alături se poate vedea mai bine acest aspect. Ecranul e unul mare de 18 inci, iar din această cauză greutatea e de undeva la 4 kilograme. În lateral are numeroase porturi printre care se numără HDMI și VGA care vă vor fi de folos la conectarea la un monitor, dar nu știu dacă are sens din moment ce ecranul e foarte mare și cu o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli.

Așa arată
Așa arată
Tastatura
Tastatura

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor i7-3610QM din seria IvyBrdige, mulți RAMi (4GB) și un foarte capacitiv hard de 3 terra. Porturile sunt numeroase, dispunând de porturi video, 4 USB-uri (din care două USB 3.0) și cititor de carduri. Jocurile vor rula excelent mulțumită plăci video de la Nvidia numită GeForce GT 630M. Acest lucru poate fi văzut foarte bine din clipul de alături cu jocul Battlefield.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; are bluetooth care facilitează transferul de fișiere de pe telefon înspre laptop sau invers; dispune de o garanție ok de 2 ani care poate fi mărită până la 4; e realizat de un brand care-și respectă clienții și care pune la dispoziție un serviciu de pick-up & return în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut cu laptopul.
Contra: portabilitatea nu e cea mai bună deoarece are 4 kilograme.

Concluzie

Modelul de față e unul pentru cei cu un buget mai mare deoarece are un preț ceva mai mare decât al unui model de 15.6 inci, dar îți merită pe deplin banii. Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată, cât despre Windows, vine cu Win 7 și nu o să ai probleme cu el.

Te-ar mai putea interesa