Asus K95VB-YZ070D, laptop Dark Indigo

Asus K95VB-YZ070D deși vine cu un procesor i7-3630QM (din generația Ivy Bridge) e unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață. Iar, mulțumită ecranului mare de 18,4 inci cu rezoluție Full HD o să poți vedea filme Blu-ray la calitate maximă. Nu doar ecranul mare e un lucru special la acest model, ci și faptul că are o capacitate de stocare de 3 terra.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care e foarte puternic și vine ca o alternativă la un desktop, motiv pentru care i se zice și desktop replacement. Din imaginea de alături îți poți forma o opinie despre cum arată… poți vedea că e dotat cu clasica și inutila tastatură numerică. (Un alt lucru fără utilitate e și unitatea optică și normal că e integrată în acest model.)

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații se laudă cu un ecran mare de 18,5 inci a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli. Iar, procesorul e unul dintre cele mai rapide de pe piață deoarece e unul quad core model i7-3630QM. Pe partea de memorie stă foarte bine deoarece are 32 de giga memorie RAM, iar spațiul de stocare e unul de 3TB.
La jocuri se descurcă foarte bine deoarece are placă video nVidia GeForce G740, iar datorită tehnologiei Optimus această placă video e una care consumă foarte puțin curent deoarece e activată doar atunci când e nevoie de ea.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul nu prea mare, specificațiile demne de invidiat și că nu trebuie să-i faci upgrade vreodată.
Ca minus aș menționa că nu are Windows instalat (K95VB-YZ054D are OS instalat). De aceea eu recomand Windows 8.1 ori 7. Alegerea mea ar fi 7 deoarece e mai prietenos, dar contează să ai și driverele aferente.

De final trebuie să spun legat de acest notebook că e unul foarte bun prin prisma prețului și a caracteristicilor sale. Laptopuri u ecran așa de mare sunt o raritate, dar mă bucur că magazine importante le comercializează.
Dacă ești interesat de aspectul său atunci îți recomand clipul de alături care e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa