Asus K95VB-YZ066D, laptop de 18 inci

Asus K95VB-YZ066D e unul dintre puținele laptopuri cu ecran de 18.3 inci. Mulți producători preferă laptopuri mai mici deoarece mulți utilizatori preferă portabilitatea. Acest tip de laptop se adresează celor care vor un desktop replacement, adică vor un ecran mare și performanțe ridicate. Bineînțeles ecranul are o rezoluție corespunzătoare iar configurația e una multimedia. Poate fi chiar și un laptop pentru jocuri, dar nu unul profesional. Autonomia acestui laptop nu e foarte mare deoarece configurația are un consum mai ridicat iar bateria ar trebui să fie una de 8 celule.

Puteți să vă faceți o idee despre el din poza de jos sau din clipul de la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său nu e unul cu tehnologie de economisire a energiei și nu e un Haswell. E vorba de un Core i7-3630QM care e mult peste un Core i7 Haswell de la ora actuală. Vă recomand să țineți laptopul conectat la priză deoarece nu văd de ce l-ați folosi în modul baterie. Are un ecran mare cu rezoluție 1080p iar protecția e una lucioasă.

Puteți să-l folosi ca și un laptop de tip office având în vedere că are 8GB RAM și un hard de 1TB. Multitaskingul e bun iar spațiul de lucru suficient. Acest laptop e ideal pentru editare video ori foto dar unele programe de editare necesită plăci video mai bune (profesionale). GT 740M nu e cea mai bună și cea mai nouă din acea series GT de la NVIDIA, dar e suficient de bună pentru redare de jocuri la detalii medii.

Dotările acestui laptop sunt foarte bune și cred că se putea și mai bine. Are 4 USBuri dintre care doar două sunt 3.0, dar nici nu aveți nevoie de mai multe deoarece ele sunt ideale pentru a transfera fișiere. Nu are bluetooth dar puteți conecta periferice wireless, precum un mouse fără fir dacă folosiți acel adaptor inclus. Bateria putea fi mai mare, adică putea fi de 8 celule însă ar fi mărit prea mult greutatea laptopului. Și așa are 4.1 kilograme și ocupă destul spațiu pe birou.

Plusuri: are un preț atractiv, multe dotări, spațiu de stocare mare, performanțe ridicate și ecranul generos.
Minusuri: greu.

Asus K95VB-YZ066D are un preț bun pentru că face parte dintr-o serie mai veche dar care merită deoarece alternative nu prea sunt. Poate face față multor jocuri chiar și celor recent lansate, iar pentru un astfel de laptop nu v-aș recomand să setați jocurile la rezoluție maximă (dacă doriți detalii grafice mai bune).

Te-ar mai putea interesa