Asus K95VB-YZ053D, laptop multimedia 18 inci

Asus K95VB-YZ053D e un laptop care are un ecran de 18,4 inci cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli și cu un procesor i7 3630QM. Acest procesor e unul care are 4 nuclee, iar la benchmark scoate 7711 puncte. Din cauza acestei componente, dar și a faptului că are placă video GT 740M o să poți să te joci cele mai noi jocuri fără sacadări.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă fără reproșuri în orice fel de sarcină.
Dacă te interesează mai multe detalii vizuale atunci din imaginea de alături poți vedea cum arată, iar din clipul de la final poți vedea cum arată acest model.

Laptopul
Laptopul

Specificațiile care te vor interesa la acest model sunt procesorul quad model i7-3630QM, placa video GeForce GT 740M și cei 4GB memorie RAM. Hardul e unul foarte încăpător de 1000GB, dar mie mi se pare că e prea mult (e bine că e un model cu 7200 rotații pe secundă așa încât să poți accesa rapid datele care te interesează). Legat de memoria RAM trebuie să știi că acest model suportă până la maxim 16 giga, deci mai poți adăuga.
Are și unitate optică… un alt lucru inutil în secolul vitezei, un secol în care îți e mai accesibil internetul decât un CD.
Pe partea soft nu vine cu Windows și de aceea îți recomand să instalezi Windows 7 ori 8.1. Mie îmi place mai mult 7, dar fiecare cu părerea lui.

Modelul acesta are multe plusuri printre care se numără autonomia crescută a bateriei (asta probabil datorită faptului că are 6 celule – bateria ține undeva la 3 ore… depinde și cum folosiți laptopul), ecranul foarte clar, procesorul rapid și că are un sunet destul de clar.
Singurele 3 lucruri care pot să le reproșez la acest model ar fi lipsa SSD-ului, a unui ecran cu rezoluție mai mare și c are tastatură numerică.

Din preview-ul de alături poți vedea mai bine cum arată acest aparat. Din păcate sau din fericire se poate vedea că are și tastatură numerică în partea dreaptă. Pe mine nu mă prea încântă acest fel de tastatură deoarece mai mult îmi stă în cale.

Te-ar mai putea interesa