Asus K75VJ-TY083D

Laptopul Asus K75VJ-TY083D e cea mai bună alternativă la modelele din seria K75VD deoarece aduce o placă video mai bună (e pe 128 de biți și cu 2GB de memorie). E vorba de GT 635M care înlocuiește modelul GT 610M, deci aceasta e deosebirea majoră între cele două serii. Spre deosebire de modelele de 15 inci, modele  de 17 inci auc un suport suplimentar pentru memorie RAM și hard disk. Deci se adresează celor care vor și niște upgrade- uri pe viitor. Face față oricărui joc, iar dacă vă doriți un laptop cu ecran Full HD într-un buget similar, Aus K95VJ e alegerea corectă. K75VJ-TY083D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis la maxim
Deschis la maxim
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3630QM de 2.4 GHz e ideal pentru gaming deoarece e cel mai bun din seria IvyBridge de la ora actuală și e întâlnit doar pe platformele mobile (laptopuri). E însoțit și de o placă video Intel HD 4000 care vă ajută să obțineți mai multe ore de funcționare în modul office. Comutarea între aceasta și cea dedicată se face automat în special când deschideți un joc sau film. Autonomia scade atunci când vă jucați sau folosiți Wi-Fi-ul de aceea ar fi bine să țineți conectat la priză.

Are un ecran de 17.3 inci e decent având în vedere rezoluția HD+ iar contrastul e foarte bun datorită iluminării LED. Puteți mări memoria RAM la 8GB care e suficientă având în vedere că suportă memorie de tip 1600MHz. Prezintă un suport dual hdd, astfel că pe lângă cel de 750GB mai puteți lua și un SSD.

GT 635M de 2GB e decentă și se poate observa cel mai bine în clipul de jos dar și în alte demonstrații video de pe Youtube. Dotările sale sunt suficiente și pot spune că nu-i lipsește nimic, vine chiar și cu bluetooth. Probabil că lipsa Windowsului preinstalat poate fi un minus, însă așa e mai ieftin laptopul și aveți posibilitatea să instalați ce sistem de operare doriți. Recomandările mele sunt Windows 7 și 8 dar numai pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are configurație decentă, bluetooth, autonomie de circa 3-4 ore, cameră web HD și un design elegant.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Asus K75VJ-TY083D e un alt model al acestei serii foarte bune care a apărut recent și poate fi alegerea perfectă pentru gamerii cu bugete limitate. Modele mai ieftine sunt cele de 15 inci dar diferența de preț nu e foarte mare ci potrivită.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus K75VJ-TY083D”

  1. I-am cumparat surorii mele acest model si il foloseste bucuroasa zi de zi. Filmele se vad foarte bine, iar ecranul e foarte clar.

Comentariile sunt închise.