Asus K73SD-TY047V

Acest laptop Asus K73SD-TY047V e un model de tip multimedia (ca K73SV-TY060D) datorită configurației și dimensiunilor sale. Configurația sa cuprinde un Core i5-2450M, 4GB de RAM, hard de 500GB și o placă video GT 610M. E vorba de un model de 17 inci cu rezoluție HD+ și deci puteți viziona chiar și filme Full HD pe el sau pe un TV (HDMI). E și mai greu decât unul obișnuit motiv pentru care e ideal să-l țineți pe birou ca înlocuitor pentru PC și vă recomand fie un monitor fie un TV pentru filme datorită unghiurilor de vizibilitate al acestor ecrane. Puteți chiar să jucați câteva jocuri însă nu la detalii prea mari sau la cine știe ce rezoluție. Prețul său e justificat și de faptul că are Windows 7 preinstalat. K73SD-TY047V are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 2450M de 2.5 GHz e unul performant și e suficient de puternic pentru o astfel de platformă. Ecranul său lucios e unul LCD LED de 17.3 inci care vine cu o rezoluție de 1600 cu 900 pixeli. Puteți rula atât filme 1080p cât și 720p, deci după bunul plac. Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB și după părerea mea nu ar avea rost încă 4GB cât timp nu sunteți un gamer.

Hardul are și el o capacitate de stocare decentă – 750GB, cred că e de ajuns chiar și dacă doriți să stocați o mulțime de filme sau melodii. Placa sa video dedicată e una pe 64 de biți și înlocuiește modelul GT 520MX. Performanțele ei sunt decente însă nu excelează la capitolul gaming. Însă la capitolul dotări stă foarte bine având: DVD, card reader, difuzoare stereo cu SonicFocus, cameră web, patru USBuri, microfon, HDMI, LAN, WLAN, VGA și ieșire audio. Autonomia e și ea satisfăcătoare însă depinde cum doriți să folosiți laptopul deoarece în mod economic bateria o să țină mai mult, iar în jocuri bineînțeles mai puțin.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model cu ecran mare, configurație satisfăcătoare, arată bine, se menține rece, ideal pentru filme și e robust.

Minusuri: nu are porturi USB 3.0.

Concluzie

Asus K73SD-TY047V e unul dintre recomandările mele pentru cei care vor software licențiat pe laptop și care nu vor să se mai streseze cu instalarea driverelor. Jos am pus o prezentare a unui model similar din punct de vedere al seriei și aspectului:

Lasă un comentariu