Asus K55VM-SX114D

Dacă te interesează un laptop nou și vrei ceva de calitate atunci ar trebui să alegi un ASUS K55VM sau mai exact un model de laptop Asus K55VM-SX114D deoarece nu costă deloc mult și e ideal pentru jocuri. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani beneficiezi de performanțe foarte bune deoarece are procesor i7, multă memorie RAM și cip grafic GT 630M de la Nvidia.

Poze

Designul e unul caracteristic laptopurilor K55 și se poate vedea cu ochiul liber că e un laptop premium, dar și că cei de la Asus au evoluat foarte mult din perspectiva designului. Nu e deloc greu deoarece are o greutate de undeva la 2,5 kilograme, iar ecranul său e unul de 15,6 inci. Acest ecran vă va ajuta să vizionați filme HD deoarece e unul cu rezoluție de tip HD+.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Vine cu ce e mai nou pe piață, adică cu procesor i7 Ivy Bridge (i7-3610QM), 4GB memorie RAM, hard de 750 (față de 500 cât are K55VM-SX115D) și placă video dedicată GT 630M de la Nvidia. Astfel o să vă meargă jocurile la calitate maximă fără laguri ori alte probleme. Din clipul de alături se poate vedea cum merge un joc pe un calculator ce are placa Nvidia 630M și eu zic că merge excelent.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte mic, în opinia mea; garanția e de 2 ani pe când alți producători oferă doar 1 an; vine cu ce e mai nou; are porturi de toate felurile, printre care se numără HDMI, USB 3, dar și VGA; autonomia e una crescută datorită tehnologiei Optimus cu care vine acest notebook și de aceea bateria ține undeva la 4 ore.
Contra: nu vine cu sistem de operare, ci cu acel Free DOS.

Concluzie

Dacă vrei un laptop deosebit atunci cred că acesta ar fi foarte bun. Singurul lucru care-i lipsește e ecranul Full HD, dar astfel de laptopuri costă undeva la 5000 lei. Pentru a vă face mai bine o opinie despre acest model vă recomand clipul de alături care e un preview destul de bun. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece Windows-ul se instalează rapid, iar driverele pot fi instalate în maxim 10 minute. Ceva ce ar trebui menționat e că mausul ar trebui conectat la laptop doar după ce instalați driverele pentru USB 3 pentru că s-ar putea ca tastatura să nu funcționeze cu mausul conectat.

Te-ar mai putea interesa