Asus K55VD-SX661D, laptop multimedia albastru

Laptopul Asus K55VD-SX661D e unul dintre puținele laptopuri colorate de la acest producător și care oferă o configurație interesantă cu placă video dedicată și procesor Core i5. Mai precis, e vorba de un laptop albastru iar nuanța e destul de plăcută. Îl puteți folosi aproape pentru orice datorită dotărilor, componentelor hardware și dimensiunilor reduse (comparativ cu un desktop PC). Prefer laptopurile chiar și pentru jocuri deoarece nu am pretenții mari iar ecranul e unul HD, deci nu e nevoie de prea multă performanță. Pentru vizionarea filmelor 1080p, puteți conecta un monitor la HDMIul laptopului. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu vă puteți face o idee despre el din pozele de jos deoarece sunt prea mici. Oricum finisajele sunt aceleași ca la restul modelelor K55 doar culoarea diferă.

Deschis
Deschis
Capacul
Capacul

Specificații tehnice

Observ un procesor Core i5 IvyBridge de 2.6 Ghz care vă poate fi de folos mai mul în jocuri deoarece aplicațiile care să necesite atâta performanță sunt puține. Ecranul LCD LED de 15.6 inci e cel uzual adică e unul HD și lucios. Astfel imaginea e mai colorată și mai luminoasă. Cele cu ecran mat sunt pentru utilizatorii „indoor”.

Cu cei 4GB de RAM veți beneficia de un multitasking bun și aveți nevoie de un sistem de operare pe 64 de biți. Capacitatea hardului de e 750GB, deci se pot stoca o mulțime de fișiere media pe acesta.

Placa video 610M de 2 GB o puteți găsi și pe alte laptopuri doar că aceasta are o memorie video mai mare. Deci e mai performantă decât alte modele similare și o consider decentă chiar și pentru noine apariții. Dotările laptopului sunt multe și destul de utile dacă nu mai aveți un desktop sau alt laptop. Tehnologia WLAN e standard pe laptopuri și tablete, dar aveți nevoie și de un router wireless pentru a o folosi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de peste 3 ore în mod office, fiabilitate, port USB 3.0,, calitate audio superioară etc.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Asus K55VD-SX661D e una din posibilele alegeri dar nu e singurul model multimedia în acest buget. Există modele cu Core i3 și cu plăci video mai bune, dar și culoarea e diferită în cazul în care nu vă place acest albastru. Seria K55 a fost prezentată anul trecut, astfel că următoarea e K56 (arată mult mai bine).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus K55VD-SX661D, laptop multimedia albastru”

  1. Sall. As dori sa te intreb daca jocuri precum pes 2013,fifa 2013(si binenteles urmatoarele versiuni),asassin’s creed, adica mai pe scurt jocurile astea din 2013 si cele care v-or mai aprea in 2014,2015….sunt sanse sa mearge la grafica high pe aceasta placa video si cam ce experienta de gaming imi poate oferi acest laptop. Si te rog daca ai putea sa imi spui in cazul in care acest leptop nu corespunde cerintelor mele de gaming sa imi spui alte leptopuri cam la acelasi pret care sa ruleze jocuri fara nici o problema. Sper sa imi raspunzi la com.

  2. Ți-aș recomanda un Dell Inspiron 3521 (i3-3217U 1.80GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 7670M 1GB) pentru jocuri. Placa video HD 7670M e mult mai capabilă la jocuri.

Comentariile sunt închise.