Asus K55VD-SX660D, laptop multimedia cu i5

Asus K55VD-SX660D e un laptop interesant deoarece la un așa preț nu prea există alternative (de la alți producători). Alternative la acesta pot fi alte serii sau poate chiar un laptop similar (ca serie), dar cu configurație diferită. Arată destul de bine având în vedere culoarea aleasă și touchpad cu butoane integrate. Exteriorul nu prea are mare importanță, deoarece nu cred că l-ați luat doar să-l admirați :). Tastatura e una chiclet și nu înghesuită la la seria X55. E mai bună din câteva perspective și o recomand. Există destule laptopuri în acest buget care par la fel de reușită, însă faptul că acesta nu are Windows preinstalat, îl face mai accesibil. Nu trebuie să depuneți un efort financiar prea mare, deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Combinația de culori e plăcută (negru cu maro) și se poate observa atât din clipul de la final dar și din pozele de jos.

Deschis
Deschis
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 de 2.6 GHz e o alegere bună pentru gameri și nu e nevoie de un Core i7 pentru un laptop cu ecran HD. Însă dacă jucați jocuri mai noi, e bine să aveți și un laptop pe măsură. Ecranul de 15 inci e cel standard adică e HD și cu protecție lucioasă. Dacă vă doriți mai multă memorie RAM adică 8GB în locul celei de 4GB, puteți să luați încă o memorie deoarece are un slot liber.

Hardul de 750GB e unul satisfăcător ca performanțe și spațiu de stocare. Spre deosebire de ale modele 610M, acest model oferă 2 GB de memorie dedicată. Are toate dotările necesare chiar și porturi USB 3.0. Sistemul de operare e Free DOS, deci vă recomand un Windows pe 64 de biți iar versiunea e alegerea voastră (7 sau 8). Performanțele plăcii video pot fi observate în clipul de jos:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie satisfăcătoare în special dacă nu vă jucați jocuri, configurație performantă având în vedere cât costă, arată bine, fiabil și se descurcă decent în jocuri pentru cât costă.

Minusuri: nu prea sunt.

Concluzie

Acest Asus K55VD-SX660D e o posibilă recomandare iar alternative mai accesibile sunt cele din seria X55 deoarece arată aproape la fel și oferă configurații. Am pus un clip cu un model similar dar care arată similar:

Te-ar mai putea interesa