Asus K55VD-SX438D

Laptopul Asus K55VD-SX438D e un model foarte bun în special că vine cu cel mai nou i7, memorie RAM de 4GB la 1600MHz și un hard disk generos. Chiar dacă GT 610M nu e un model prea grozav, în jocuri o ajută și restul configurației. Nu arată la fel de bine precum cele din seria K56, dar are un sistem de răcire mai eficient. Cea mai bună alternativă la acesta e un K55VJ deoarece are un un preț similar și o placă video GT 635M, care e ceva mai bună decât cea de pe acesta. Nu e grnul de laptop care se adresează unui gamer înrăit, însă în acest buget mi se pare o alegere performantă cu fiabilitate crescută. Acest model K55VD-SX438D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Deschis
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3630QM e decent când vne vorba de aplicații și jocuri. Bineînțeles, oferă o viteză de procesare decentă în mod office dar și în jocuri. Puteți viziona filma la orice calitate, fie 720p, fie 1080p, însă cele 1080p vă recomand să le vizionați pe un televizor sau monitor deoarece ecranul e unul HD de 15.6 inci.

Pe partea de memorie stă foarte bine deoarece are 4GB și un hard de 750GB. Puteți stoca o mulțime de filme și seriale pe acesta, fără să vă faceți griji că veți rămâne fără spațiu. Modelul de GT 610M de pe acest laptop, e unul ceva mai bun în special că are 2GB memorie dedicată, astfel puteți seta mai multe detalii. Dotările acestui model sunt următoarele: unitate DVD, card reader, trei USBuri, HDMI, WLAN etc.

Autonomia laptopului scade când vă jucați sau vă uitați la un film, dar poate atinge 3-4 ore în mod office. Având în vedere că are doar Free DOS, v recomand un sistem de operare pe 64 de biți în special dacă vă plac jocurile:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: aspect plăcut, USB 3.0, placă grafică cu memorie de 2GB, hard disk mare, posibilitate de upgrade la 8GB, procesor de ultimă generație etc.

Minusuri: placa video nu e foarte performantă.

Concluzie

Asus K55VD-SX438D e o recomandare în acest buget, dar există alternative similare în același buget oferite de același producător, doar că fac parte din altă serie – K55VJ. Jos puteți să vizionați un clip de prezentare cu un laptop destul de asemănător cu cel de sus. Veți observa că toate arată la fel, indiferent de configurația aleasă:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus K55VD-SX438D”

Comentariile sunt închise.