Asus K55VD-SX344D

Asus K55VD e disponibil, pe lângă culoarea normală, și pe blue, pink și red. Modelul Asus K55VD-SX344D e cel pink (roz) și cred că ar fi un laptop numai bun pentru o fată ori un băiat care e atras de culoarea roz. Trebuie recunoscut că astfel de laptopuri le găsești greu (mă refer la culoare) și e bine că magazinele au dus și în România aceste variații de culoare. Modelul acesta roz are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu costă deloc mult… în opinia mea.

Poze

Laptopul K55VD-SX344D e unul care arată foarte bine și acest lucru se poate vedea din imaginea de alături. Trebuie neaparat spus că în imaginile de mai jos e varianta simplă, adică aceea care are o nuanță sobră. Ecranul e unul de 15 inci și e numai bun pentru vizionarea filmelor HD deoarece ecranul are o rezoluție HD+.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

K55VD-SX344D e un adevărat gadget care e portabil deoarece are o greutate mică de 2,5 kilograme. Performanța e asigurată de procesorul i5 3210M și de cei 4 giga memorie RAM. Dacă o să vreți să vă jucați și un joc în weekend atunci acest lucru va fi posibil deoarece laptopul are placă video dedicată GT 610M de la Nvidia. Hardul e unul foarte încăpător de 700 și ceva de giga și de aceea cred că nu o să ai nevoie de încă un hard, poate eventual doar de un SSD.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un excelent raport între preț și calitate; autonomia bateriei e una normală deoarece are 6 celule și asta înseamnă că ține undeva la 3-4 ore, iar această autonomie e datorată în principal faptului că are și tehnologia nVidia Optimus; vine cu multe porturi printre care se numără USB, HDMI, VGA, dar și cu altele; suportă upgrade-uri cum ar fi la memorie RAM, dar se poate pune și SSD; vine cu tastatură numerică care e foarte bună pentru acele persoane care folosesc și Excel-ul.
Contra: poate că pentru unele persoane culoarea e prea specială.

Concluzie

Dacă ești o persoană mai specială și vrei un notebook care să ți se potrivească atunci îți recomand acest laptop de la Asus. Nu arată deloc rău și vine cu noile tehnologii Ivy Bridge și Nvidia Optimus de la Intel și Nvidia. Aspectul nu diferă foarte mult de cel al restul modelelor K55, doar că e roz.

Te-ar mai putea interesa