Asus K55VD-SX209D

Laptopul Asus K55VD-SX209D e unul dintre modele multimedia de pe piață care vi-l recomand deoarece are o configurație nouă, sistem de răcire performant și FreeDOS. L-am ales pe acesta și pentru că are procesor Core i3 IvyBridge, iar performanțele sale sunt mult peste cele oferite de modelele Pentium. Cât despre restul configurației, memoria RAM are o frecvență mare iar placa video e suficient de bună. Chiar dacă e tot un GT 610M, puteți rula toate jocurile și formatele video (filme 720p și 1080p). Având în vedere că nu e foarte scump, se adresează unei categorii mai mari de persoane iar combinația de culori e destul de plăcută. Acest model numit K55VD-SX209D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul său Core i3 e destul de nou deoarece serie i3 IvyBridge a apărut destul de târziu și sunt curios când vom vedea și cele Pentium IvyBridge. Sunt decente pentru jocuri dar nu se compară cu cele Core i5 sau Core i7. Acele două tipuri lucrează la temperaturi mai joase și oferă viteză de procesare mare. Bineînțeles ecranul său e unul HD+ de 15.6 inci iar suprafața e una lucioasă. Har diskul său e suficient de mare din punctul meu de vedere de aceea nu văd de ce l-ați înlocui cu altul. Doar la memoria RAM puteți opta pentru un mic upgrade – 8GB de RAM (adică să mai luați încă 4GB la 1600 MHz).

Spre deosebire de alte plăci video, aceasta are o memorie de 2GB care vă ajută să setați ceva mai mult detalii în jocuri. Când vă doriți autonomie, tehnologia Optimus devine utilă și e una automată. Adică va comuta automat pe placa integrată când nu vă jucați sau vizionați filme. Dotările sale sunt cele obișnuite și vine în plus cu două porturi USB 3.0. Vă recomand fie Windows 7 fie 8 dar să fie pe 64 de biți. Jos am pus un clip cu performanțele modelului GT 610M:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: raport preț/performață foarte bună, poate rula jocuri mai noi, multitasking decent și sistem de aerisire avansat.

Minusuri: cameră web de 0.3 MP și nu are bluetooth.

Concluzie

Asus K55VD-SX209D e un laptop care poate face față oricărei provocări, dar nu excelează la capitolele dotări sau gaming. Arată destul de bine dar nu se compară cu seria K56 sau S56 care arată mult mai bine (ca un ultrabook).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus K55VD-SX209D”

  1. Acesta e clasicul laptop bun la toate care are o baterie care tine mult. Il recomand deoarece eu il am de aproximativ o saptamana si toate jcourile merg ireprosabil.

Comentariile sunt închise.