Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus K55VD-SX069D

Acest laptop Asus K55VD-SX069D e unul din seria nouă care vine cu procesoare Ivy Bridge și doar cu porturi USB 3.0. Design-ul puțin mai diferit decât cel al modelelor anterioare dar acest aspect nu e prea important cât timp performanțele sunt mai importante. E vorba de un Core i7, 4 GB de RAM și o placă video de 2 GB. Chiar dacă memoria pare insuficientă, aceasta are o frecvență de 1600 MHz și deci e superioară. Dar nu vă oprește nimeni să-i faceți upgrade-uri: SSD sau memorie. Apreciez că s-a optat pentru un hard mare dar din păcate nu e unul hibrid. K55VD-SX069D are un preț bun Vezi prețul special de azi, dar există și ceva mai ieftin – K55VD-SX130D.

Poze

Închis

Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Core i7 3610QM de 2.3 GHz e unul Ivy Bridge și e cel mai bun pentru acest tip de platformă. Alături de acesta veți găsi și o placă video Intel numită HD Graphics 4000 dar cât timp are o placă video ca GeForce GT 610M, nu cred că-și mai are un rost. Spun asta și pentru că mulți dintre voi l-ați luat pentru jocuri și deci îl veți ține conectat la priză. Ecranul LCD LED e de 15.6 inci și are o protecție lucioasă și nu mată. Avantajul acestuia e că are o luminozitate pe măsură, contrast ridicat și culorii vii. Cei 4 GB sunt aproape cât 6GB la 1066MHz deoarece frecvența e de 1600 MHz. HDD-ul de 750GB e decent chiar dacă nu are 7500 RPM deoarece e suficient de spațios chiar și pentru cei pretențioși. GT 610M e un model pe 64 de biți însă performant care poate rula orice și cu siguranță va fi un model cu performanțe peste așteptări. Dotările sale sunt destul de multe și o parte din ele sunt următoarele: card reader, VGA, HDMI, USB 3.0, LAN, WLAN, sunet cu tehnologie SonicFocus etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie decentă atunci când îl folosiți ca un desktop (Doar aplicații), fără Windows (e mai accesibil), autonomie decentă, procesor de ultimă generați și are doar USBuri de tip 3.0. Minusuri: nu vine și în alte culori.

Concluzie

Acest Asus K55VD-SX069D e un înlocuitor bun pentru desktopurile de gaming însă ecranul e doar de 15 inci și deci nu oferă o imagine Full HD, dar oferă portabilitate și nu ocupă mult spațiu fiind un gadget compact. Pentru a vă face o idee, am postat un clip cu un model din această serie:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu