Asus K55VD-SX068D

Laptopul Asus K55VD-SX068D e un nou model din seria K55 și nu aduce prea multe îmbunătățiri. Deci se poate spune că a fost lansat ca înlocuitor pentru predecesorii săi, iar dacă e să luăm în considerare prețul, mi se pare destul de ok. Vine cu procesor Core i7 Ivy Bridge, 8GB de RAM la 1600 MHz și placă video GeForce 610M. Chiar dacă placa video nu e una chiar grozavă – 64 biți, procesorul și memoria RAM vă poate ajuta mult în jocuri. Bineînțeles design-ul nu e unul diferit că doar e vorba de aceeași serie. Modelul K55VD-SX068D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3610QM e unul mai bun decât suficient având în vedere ecranul HD. Ecranul LCD LED e unul lucios și decent pentru vizionarea de filme de la o distanță mică. Capacitatea memoriei RAM e de 8GB la 1600MHz și nu poate fi există. Dacă vă doriți mai multă performantă nu ar trebui să tindeți spre un laptop cu multă memorie RAM ci către unul cu o placă video ca GT 630M sau 640M. Capacitatea hardului SATA e de 750GB și cred că va fi mai mult decât suficient (chiar și dacă stocați conținut media – filme și muzică).

Dotările sale sunt următoarele: unitate DVD, difuzoare stereo, card reader, USB 2.0, două USBuri 3.0, WLAN etc. Autonomia nu e grozavă, dar e satisfăcătoare – circa 3 ore. Având în vedere că e un laptop care se adresează gamerilor mai puțin pretențioși, cu siguranță îl veți ține alimentat la priză. Recomand Windows 7 64 de biți și nu alte sisteme de operare deoarece are configurație nouă și driverele sunt pentru pentru acela.

Am pus un clip cu performanțele plăcii video, iar lista de jocuri care pot fi jucate pe acest laptop e lungă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor Core i7 din a treia serie, memorie RAM ideală pentru gaming, placa video are 2GB de memorie, spațiu de stocare mare, sistem de operare Free DOS etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Asus K55VD-SX068D e un gadget portabil performant și funcțional datorită configurației și porturilor sale. Alternative la acesta există și și din seria S56CM (un exemplu e Asus S56CM-XX032D – cu i5, 6GB și GT 635M) care arată elegant și care are un preț atractiv. Spun asta pentru că are SSH, tastatură iluminată etc. O prezentare a unui laptop asemănător poate fi vizionată mai jos:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus K55VD-SX068D”

  1. Detin acest model de o saptamana iar joucurile merg brici chiar daca nu este un laptop de gaming. Imi place foarte mult aceasta noua serie k55 si recomand mai departe.

  2. Detin si eu acest model este ok singura deficienta al lui este ca nu are o tastatura iluminta si trackpadul este cam sensibil la trecerea cu mana peste el,bateria tine injur de 4 ore dar asta depinde de sist de operare cu linux se consuma cam in 2 ore a fost testat cu fedora 18

Comentariile sunt închise.