Asus K55VD-SX010D

Asus K55VD-SX010D e un laptop multimedia care vine ca o alternativă cu i5 la K55VD-SX438D care are i7. Stă excelent la autonomie, iar jocurile merg bine chiar dacă nu e un laptop special pentru jocuri. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » cred că e de înțeles că are procesor i5, 4GB memorie RAM, placă grafică 610M și un hard foarte capacitiv.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea mai bine cum arată acest laptop de 15 inci. E un model de culoare smoky black care nu e deloc mare deoarece are o greutate de undeva la 2.6 kilograme. Ecranul său e de 15.6 inci și e glare ceea ce presupune culori mai vii în comparație cu cele care au anti-glare.

Deschis
Deschis
Tastatura
Tastatura

Specificaţii tehnice

Laptopul K55VD-SX010D e unul care vine cu un procesor i5-3210M care e bazat pe arhitectura Ivy Bridge. Acest procesor are cip grafic integrat de tip Intel HD 4000. Tehnologia Turbo Boost e integrată în procesor presupunând că frecvența e mărită la maxim 2.9Ghz pentru două nuclee active și 3.1 pentru un nucleu activ. Și cipul grafic beneficiază de tehnologia amintită mai sus, dar nu știu dacă vă interesează prea mult acest lucur în condițiile în care are și cip grafic Nvidia 610M cu memorie dedicată de 2GB.

Păreri pro şi contra

Pro: e performant; bateria ține mult, undeva la 3 ore jumătate deoarece are acumulator cu 6 celule și tehnologie Nvidia Optimus; poate fi utilizat cu succes la vizionarea filmelor 1080p; vine cu multe porturi și conexiuni; HDD-ul e unul foarte capacitiv de 750 de giga; e dotat cu tastatură numerică care va fi de folos la introducerea numerelor.
Contra: cipul grafic cu memorie dedicată, adică cel GeForce, nu are bus memorie de 128 biți; putea să vină cum mai multe USB-uri deoarece are numai 3; nu vine cu sistem de operare (eu recomand să-i instalați Windows 7 pe 64 biți.).

Concluzie

Dacă vrei un notebook puternic care să fie bun la o sumedenie de tipuri de sarcini atunci cred că acest Asus din seria K55VD ar fi foarte bun. Nu arată deloc rău, iar dacă vreți să-i faceți upgrade, adică să-i mai puneți RAMi ori SSD atunci acest lucru e posibil. Mai multe informații și despre cum arată vă puteți face o părere din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus K55VD-SX010D”

  1. Am si eu acest model de o saptamana si sunt multumita de el. Eu cred ca 3 porturi USB sunt suficiente deoarece ai loc pentur maus, imprimanta si stick.

Comentariile sunt închise.