Asus K55A-SX697D, laptop office cu Intel 2020M

Asus K55A-SX697D face parte dintr-o serie office dar care aduce un finisaj pe culoarea maro și cu tastatură chiclet. Deci tastatura e mai diferită față de cea a seriilor X55, dar în rest nu veți observa mari diferențe pe partea de design. Veți observa că și unele configurații se aseamănă, doar că K55 oferă și configurații. Îl recomand celor care folosesc aplicații office, navighează sau vizionează filme. Nu e o alegere bună pentru cei care se joacă jocuri 3D deoarece laptopul nu oferă o placă video dedicată. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar datorită prețului mic cred că merge și o geantă Natec NTO-0335.

Poze

Un touchpad mare e bine venit cât timp îl folosiți, adică când călătoriți sau vă aflați în mișcare și nu puteți folosi mouse-ul.

Deschis
Deschis
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Intel de pe acest laptop e unul din seria Pentium model 2020M de 2.4 GHz. Placa video Intel e una integrată dar care are suport HD pentru redare video. Deci se pot viziona filme 720p care se vor vedea destul de bine și pe ecranul său deoarece e unul HD de 15.6 inci. Luminozitatea și contrastul ecranului sunt bune datorită protecției lucioase, pe când cele cu ecran mat nu oferă o luminozitatea așa de mare și unghiuri de vizibilitate așa de mari.

Are 4 GB RAM dar îi mai puteți pune încă 4GB dacă doriți deoarece are un slot liber. Are un hard disk corespunzător adică oferă un spațiu de 500GB. Dotările laptopului sunt destule și sunt cele mai utile. Apreciez că are porturi USB 3.0 sunt utile doar pentru cei care folosesc medii de stocare externe. Bateria de 6 celule, oferă o autonomie medie de 3 ore și ceva, adică cam cât restul laptopurilor. Unele laptopuri oferă o autonomie mai mare/mică datorită configurației.

Vă recomand Windows 7 sau 8 64 de biți având în vedere că are FreeDOS. Puteți alege și un router wireless pentru conectare fără fir la internet și un mouse pentru a folosi mai eficient unele aplicații.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor destul de eficient, arată bine pe maro, puteți să-i instalați mai multă memorie RAM și fiabilitate crescută.

Minusuri: putea fi puțin mai ieftin.

Concluzie

Acest Asus K55A-SX697D e un laptop care puteți să-l recomandați oricui deoarece nu are multe minusuri și care e un bun înlocuitor pentru un desktop mai vechi. Un laptop nu mai vine cu atâtea cabluri, iar la un desktop e nevoie și de un monitor. Jos am pus un clip cu despachetarea unui laptop similar.

Te-ar mai putea interesa