Asus K55A-SX506D, laptop roșu

Asus face niște laptopuri de nota 10, dar nu vin decât într-o culoare. Excepție de la regulă face modelul Asus K55A-SX506D care e roșu (Glossy Passion Red) și vine cu componente de ultimă generație. Printre acestea se numără procesorul Pentium 2020M, cei 4GB RAM și hardul de 500 de giga. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă nu ai depășit bugetul atunci îți recomand și un maus Logitech M175

Aspect

Aspectul e unul caracteristic seriei K55A, fiind un notebook complet roșu la exterior, iar la interior doar tastatura și rama sunt negre, touchpad-ul fiind tot roșu. Ecranul e unul de 15.6 inci și să nu credeți că are un impact negativ asupra portabilității deoarece greutatea e de tot aprox 2.5 kilograme.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul Asus K55A-SX506D e unul al anului 2013, iar asta se poate vedea după procesorul Pentium Ivy Bridge (model 2020M) incorporat care e un Pentium din generația a treia. Acest procesor are și un cip grafic de tip Intel HD, iar dacă îți faci grijă cu referire la memoria RAM atunci trebuie știut că are 4GB. Iar, dacă vrei să adaugi mai mult atunci poți pune până la maxim 8 giga.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest Asus faptul că are o culoare unică și un design caracteristic seriei K55A. Alte lucruri bune sunt performanța decentă și portabilitatea ok. Greutatea sa e de 2.5 kilograme, cu aproximație, iar bateria ține 3 ore… tot cu aproximație. Această performanță a bateriei e datorată caracteristicii SuperBatt care e caracteristică doar laptopurilor Asus.
Din păcate nu are sistem de operare, ci Free DOS care-i un sistem de operare care te ajută să vezi că laptopul pornește și cam atât.

Concluzie

Dacă vrei să faci un cadou unei doamne sau domnișoare cred că acesta ar fi unul ok. Ar fi un model bun și pentru cei care sunt pasionați de mașinile sport roșii deoarece laptopul se comportă precum o mașină sport – e foarte rapid. Singurul lucru care mai trebuie făcut după ce îl cumpărați e să instalați Windows-ul pe el, iar eu aș recomanda Windows 8 deoarece e foarte rapid și laptopurile noi au suport doar pentru cel mai nou Windows de la Microsoft.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus K55A-SX506D, laptop roșu”

  1. Multumesc mult pentru toate produsele prezentate;detin acest laptop de cand a aparut si toata descrierea facuta de dvs, corespunde din toate punctele de vedere cu produsul meu.La peste un an (cu aproximatie) de cand il detin,nu am avut nicio problema cu el si in plus ramane o mare dragoste atat datorita culorii,a pretului a performantelor (pentru ceea ce imi trebuie mie)si asa cum specificati, i-am instalat Windows 8 si merge „brici”.Pana si cutia din prezentare este la fel .Citesc de mult blogul dar nu am avut curajul necesar sa scriu .Daca am gresit postand ceva,imi cer scuze

Comentariile sunt închise.