Asus K55A-SX505D, laptop albastru

Asus K55A-SX505D e un laptop al anului 2013 care vine cu procesor Pentium 2020, mulți RAMi și culoare albastră. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare în opinia mea, iar pe acești bani primim un laptop care nu arată deloc și care are o portabilitate crescută deoarece bateria ține undeva la 3 ore și ceva. iar deoarece e albastru, vă recomand un mouse Logitech M185 care arată similar.
Eu l-aș recomanda în principal celora care vor un laptop office care să arate bine și cu care pot să vadă filme HD fără pierdere de detalii.

Aspect

Se poate vedea foarte clar că e vorba despre un laptop de 15.6 inci care are un ecran cu rezoluție HD. Datorită faptului că are un ecran măricel, acest laptop are și tastatură numerică în partea dreaptă, lucru care facilitează introducerea rapidă de numere. Acest lucru e util la introducerea numerelor în cazul în care sunteți contabil sau ceva de genul.

Capacul
Capacul

Caracteristici tehnice

K55A-SX505D e un laptop care are la bord un procesor Pentium 2020 și 4GB memorie RAM. Special la acest procesor e faptul că are placă grafică incorporată. Din această cauză o să puteți juca jocuri, vedea filme 720p, iar bateria o să țină mai mult decât la un model care are placă video dedicată.
Pe partea de software nu are Windows preinstalat, dar asta nu o să vă deranjeze prea mult deoarece e destul de ușor de instalat sistemul de operare care îl vreți în condițiile în care are unitate DVD.

Păreri pro şi contra

Dacă vrei un laptop care să aibă o culoare specială, un preț mic și o fiabilitate peste măsură atunci acest model ar fi recomandarea mea. Trebuie să recunoaștem că pe piață nu găsim prea multe laptopuri care să aibă culoarea albastră. Prețul mic e posibil datorită lipsei OS-ului și a unei plăci video cu memorie dedicată.

Concluzie

Pe piață găsiți o multitudine de notebook PC-uri, însă eu aș alege un model de la acest brand deoarece Asus întotdeauna a făcut laptopuri calitative. Clasa K e mult peste cea X, iar asta se vede la calitatea materialelor, dar și la tastatură. Dacă te interesează cum arată atunci îți recomand preview-ul de alături.

Lasă un comentariu