Asus K55A-SX410H, laptop roșu de 15.6 inci

Asus K55A-SX410H e un laptop Asus roșu din seria K55A și se evidențiază prin culoarea plăcută, procesorul Pentium B980 și cei 4GB memorie RAM. Nu costă prea mult și are un preţ bun Vezi prețul special de azi », motiv pentru care cred că vă permiteți un maus roșu MS Explorer Touch U5K-00016 care se potrivește de minune cu laptopul.
Aș zice că e un laptop numai bun pentru la școală sau ca un cadou pentru o doamnă.

Aspect

Din poza de alături se poate vedea cum arată, iar dacă nu vă puteți face o impresie atunci vă recomand preview-ul video de la final. Despre ecran trebuie spus că e vorba despre unul de 15.6 inci care-i numai bun pentru filme și diferite sarcini multimedia.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Intel Pentium B980 e procesorul cu care e dotat acest notebook, iar pe partea de sistem de operare are Windows 8 care e cel mai nou OS de la MS. Venind cu 4GB memorie RAM se poate spune că laptopul va rula perfect sistemul menționat anterior. Jocurile vor fi rulate de acest laptop deoarece are placa video Intel HD care e una foarte bună. Ce trebuie precizat e faptul că laptopul e unul de tip office și nu de jocuri, dar jocurile merg.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e numai bun; încape perfect într-o geantă Golla G810 Jade Slim, 16″; are caracteristici de top cum ar fi memorie de 4GB și hard de 500GB, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți lua un HDD portabil Toshiba HDTB110EK3BA, 1TB, USB 3.0; bateria ține undeva la 3 ore; are o greutate de 2.5 kilograme; vine cu Windows 8, iar din această cauză nu o să aveți probleme cu driverele sau cu instalarea lui.
Contra: nu are placă video dedicată.

Concluzie

Dacă vrei un notebook mai special atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea deoarece are o culoare roșie, un design special și o portabilitate decentă. Din clipul YouTube de alături se poate vedea mai bine cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa