Asus K55A-SX409D

Față de X75VD-TY056D, Asus K55A-SX409D e un model premium pe albastru. Nu vine cu placă video dedicată, dar nici nu-ți trebuie dacă nu te pasionează jocurile. Din păcate nu vine cu Windows și acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru care are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic. E un laptop pentru persoanele care vor o soluție pentru a naviga pe Internet, asculta muzică sau vizionat filme.

Poze

E un model cu ecran de 15 inci, iar culoarea sa e albastră. Dacă vă plac filmele atunci ecranul HD+ o să vă ajute să le vizionați la calitate maximă. Greutatea e una normală de 2,5 inci, iar portabilitatea e una medie datorită bateriei care are 6 celule. Deci, ecranul măricel nu afectează negativ portabilitatea.

Capacul
Deschis

Specificaţii tehnice

În momentul de față procesorul Intel Pentium B980 e cel mai nou procesor de la Intel, iar notebook-ul K55A vine cu acest model. Vine și cu cip grafic Intel HD ceea ce face posibilă redarea filmelor HD, dar și Full HD cu setările corespunzătoare, iar acest cip e integrat în procesor.
Nu vine cu sistem de operare, dar nu cred că o să vă fie greu să instalați Windows 7. După ce instalați Windowsul va trebui să puneți driverele aferente care le găsiți pe CD-ul cu care vine laptopul.

Păreri pro şi contra

Păreri contra nu am deoarece e un foarte bun laptop office. Punctele forte le acestui model ar fi performanța în sarcini de tip office, ecranul clar, fiabilitatea crescută și portabilitatea. Față de modele care au acumulatori cu 4 celule, acesta având acumulator cu 6 celule o să aibă o autonomie de peste două ore jumătate. Nici pe partea de conectică, dacă pot spune așa, nu stă rău deoarece are USB 3, HDMI și VGA. Ultimele porturi o să vă ajute la conectarea unui ecran extern.

Concluzie

Seria K55 e una nouă și laptopurile care fac parte din aceasta sunt modele premium. Modelul de față vine ca o soluție office pentru acasă ori firme mai mici. Costul de achiziție e unul foarte mic și asta alături de performanță și calitate cred că îi va atrage pe mulți pentru a achiziționa laptopul de față. Din preview-ul de alături se poate vedea cu aproximație cum arată acest model și ce poate.

Un comentariu la „Asus K55A-SX409D”

  1. Ma bucur ca sunt aduse si laptopuri mai colorate si nu doar pe alb, negru sau gri. Asus face de cativa ani laptopuri consumer in diferite culori dar nu s-a incumetat nimeni sa le aduca.

Lasă un comentariu