Asus K551LN-XX349D, laptop cu i7-4510U

Dacă vrei un notebook care să-l poți folosi la jocuri ori diferite aplicații foarte costisitore atunci îți recomand modelul Asus K551LN-XX349D întrucât vine cu procesor i7-4510U și cu placă video GeFroce GT840. Aceste două componente sunt principalele motive pentru care cineva ar cumpăra modelul acesta.

În cazul în care ești interesat de cât costă atunci trebuie știut că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare deoarece e justificat de aspectul plăcut, de componentele puternice și de portabilitatea ok (bateria ține vreo ore… depinzând de cum folosiți laptopul).

Laptopul
Laptopul

Legat de procesorul din dotare trebuie spus că acesta e unul cu voltaj scăzut și cu două nuclee… mai exact e vorba despre un i7-4510U. Acest procesor are și cip grafic integrat care te va ajuta foarte mult să obții o autonomie cât mai ridicată a bateriei. Placa video e una GeForce GT 840M care are bus pe 64 biți și e cu 30 procente mai rapidă decât modelul mai vechi, adică 740M. Mulți ar fi crezut că această placă are 128 biți, însă cea care are atâția e 845M.
Hardul din dotare e unul de 1000 de giga, iar memoria RAM din dotare e una de 4 giga. Eu zic că e suficientă, dar nu era rău dacă era mai mult.

Plusurile sunt evidente, adică aspect de nota 10, hardware la zi și portabilitatea peste medie. Nu era rău dacă venea și cu OS, dar e bine și așa deoarece datorită unității optice o să poți instala ce dorești.
Ca minusuri la acest model aș menționa lipsa SSD-ului, a ecranului IPS și că nu are rezoluție 4K.

Și așa ajungem la concluzie unde spun verdictul final, adică dacă acest laptop merită ori nu merită. Eu zic că merită întrucât nu costă deloc mult, iar vizual arată excelent. Hardware-ul e unul foarte bun și de aceea nu vei întâmpina dificultăți în a juca diferite jocuri ori a edita clipuri, exemplu.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest laptop vă invit să vedeți clipul de alături, iar din acesta puteți remarca faptul că e un PC care seamănă foarte mult cu laptopurile celor de la Apple.

Te-ar mai putea interesa