Asus K551LN-XX348D, laptop multimedia

Asus K551LN-XX348D e o alegere destul de bună dacă vă interesează să aveți un laptop cu componente. E o alegere bună pentru cei care vor să încerce ceva nou și performant. Dacă nu vreți un laptop prea greu (de 17 inci), acesta e acel model spre deosebire de alte serii la acesta balamalele sunt ceva mai bune. Placa video GT 840M e un nou model care înlocuiește predecesorul GT 740M care are o memorie video proprie și nu ca și la cele integrate. Arată cam oricare alt laptop de la acest brand, însă există și serii mai deosebite – N și G.

Dacă vă plac jocurile și vreți un laptop performant, acesta ar putea fi o alegere chiar ieftină. Dacă vreți un laptop pentru un buget mai mic, alegeți unul din seria X a acestui producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul i5-4210U nu e chiar cel mai performant model și placa video Intel HD Graphics 4400 e decentă pentru uz office. Pentru uz multimedia ori gaming ar fi bine să alegeți o placă video dedicată. Acest laptop are o placă video bună – GT 840M, caracteristicile ei tehnice sunt bune.

Ecranul de 15 inci e unul cu imagine HD și are panou lucios, astfel contrastul e mai bun decât la cele cu ecran mat. Chiar și unghiurile de vizibilitate sunt mai bune, dar la cele mate nu se reflectă chiar șa de mult lumina. Dacă vreți să vizionați filme 720p o puteți face pe el ori să conectați un monitor.

Pe partea de memorie RAM are 4GB și ca și stocare are 1TB. Pe partea de dotări are: unitate DVD, difuzoare stereo, porturi USB 2.0/3.0, bluetooth etc. Sistemul de operare nu e Windows 8.1 ci e Free DOS, deci sunteți nevoiți să-l înlocuiți cu altul.

Plusuri: are un preț atractiv pentru o așa configurație, aspect plăcut, bluetooth, portabil și elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus K551LN-XX348D e o alegere bună pentru cei care vor un înlocuitor pentru actualul PC. Cu toate cele menționate mai sus, cref că veți face alegerea corectă și nu veți regreta. Clipul de jos că poate ajuta să vă faceți o idee .

Te-ar mai putea interesa