Asus K551LN-XX140D, laptop multimedia

Asus K551LN-XX140D e o alegere bună pentru cei care vor un laptop multimedia pe care să vizioneze filme ori să se joace jocuri. Bineînțeles, un laptop poate fi folosit și pentru mai multe lucruri dar o configurație ca a acestui model se adresează celor care vor mai mult. Eu îl poziționez undeva în segmentul mijlociu. Arară aproape ca oricare alt laptop K551 dar există și seria X care nu are un design identic, doar similar. Acesta e mai rigid dar și mai bine construit decât altele, dar tot seria N e superioară. E ceva mai portabil decât modelele K de anul trecut – 2.2 kg. Acest aspect se datorează designului nou și pentru că bateria e de 4 celule.

Prețul acestui laptop nu e chiar așa de neglijat, iar dacă vi se pare prea scump, puteți alege unul cu Core i3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e util deoarece e performant dar are și un consum de energie redus. Placa video Intel e una de tip HD 4400 iar pentru cei care vor să încerce filme/jocuri, comutarea se va face automat pe GT 840M. E o placă video nouă și care dorește să înlocuiască modelul GT 740M. Diferențele de performanță sunt nesemnificative și deci nu are mare importanță pentru care optați.

Ecranele laptopurile sunt relativ aceleași, doar că la unele protecția ecranului e de tip glare. Restul configurației e destul de bună: 4GB RAM și 1TB stocare. Autonomia de lucru oferită e destul de bună – peste 3 ore, deci laptopul nu excelează la acest capitol. Are destule dotări și mi se par destul de ok dotările.

Plusuri: calitate audio bună pentru niște difuzoare integrate, configurație bună, ușor pentru un laptop de 15 inci, USBuri 3.0, hard mare etc.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus K551LN-XX140D are o baterie de 3 celule, deci nu e cel mai bun model care l-ați putea lua în oraș sau la lucru, deoarece e nevoie să aveți o priză în apropiere. Jos am pus un clip cu despachetare unui laptop similar, în cazul în care vă interesează designul său.

Te-ar mai putea interesa