Asus K551LB-XX293D, laptop argintiu

Pentru cei în căutarea unui laptop superb recomand acest Asus K551LB-XX293D deoarece arată precum un ultrabook și are performanțele unui laptop. Vine dotat cu procesor i7 Haswell și placă video dedicată GeForce 740M, două lucruri care fac gamingul posibil pe acest model. Deci, acest model de laptop se adresează în principal celora care vor o sculă puternică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nefiind deloc mare deoarece vine cu cele mai tari componente de pe piață… pentru un laptop multimedia. Iar, în privința aspectului nu pot decât să spun că arată foarte bine… oarecum au copiat aspectul laptopurilor Apple.

Laptopul
Laptopul

Acest notebook vine cu un ecran de 15.6 inci a cărui rezoluție e HD, deci numai bună pentru filme HD. Procesorul e unul foarte rapid deoarece e vorba despre un procesor i7 4500u, iar placa video Nvidia (model GT 740M) vine să ajute pe partea de procesare video. Bateria ține destul de mult deoarece laptopul are incorporată tehnologie Optimus. Aceasta presupune că placa dedicată e activată doar în jocuri, iar în rest e activă cea Intel HD.
Pe partea de RAM are 8GB, ceea ce e foarte bine deoarece nici nu ai nevoie de mai mult pentru a rula orice aplicație fluent.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul plăcut, placa video bună (chiar dacă e vorba despre una cu 64/128 biți) și procesorul rapid (e un i7 cu voltaj scăzut). Legat de baterie trebuie spus că aceasta e una cu 3 celule și asigură o durată de viață de vreo 3-4 ore. Că are doar 3 celule face ca greutatea calculatorului să fie mai mică, adică de 2,2 kilograme.
Ce mă deranjează la acest model e că nu are SSD și că ecranul nu e unul Retina Display.

Modelul acesta e unul foarte bun pentru cineva în căutarea unei soluții care să arate bine și să ruleze orice aplicație în mod fluent. Pentru a vedea mai bine cum arată vă recomand clipul de alături care e un excelent preview al acestui laptop.

Lasă un comentariu