Asus K53U-SX305D

Dacă te interesează un laptop office ieftin și cu o autonomie a bateriei destul de mare atunci laptopul Asus K53U-SX305D ar fi recomandarea mea deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Astfel se poate vedea că nu costă mult pentru un laptop cu baterie de 6 celule și procesor E450 de tip dual core. Acest procesor e un APU, ceea ce însemnă că procesorul are incorporat un GPU de tip HD6320 de tip AMD Radeon. Acest cip grafic e unul foarte capabil și poate reda filme de înaltă definiție fără sacadări.

Poze

Designul acestui SX305D e caracteristic seriei k53 și e plăcut. Tastatura e una completă și caracteristică asus în sensul că e comodă și poți scrie ușor pe ea. Dacă vei folosi acest laptop atunci peste vreo 2-3 ani o să-ți achiziționezi tot un laptop și n-o să vrei altă marcă deoarece Asus e foarte bun ca producător.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Notebook-ul Asus K53U-SX305D face parte din seria K53U care e una cu procesoare APU și despre acest model trebuie spus că e unul office și va merge foarte bine dacă o să-instalați Windows 7 SP1 pe 64 biți și driverele aferente. Fiind un procesor AMD e recomandat să nu-i instalați Windows XP, Vista ori un alt sistem de operare pe 32 de biți sau depășit. Procesorul e performant și asta deoarece are două nuclee, iar placa AMD Radeon HD poate reda 720p, adică filme HD. Din păcate are doar 2GB memorie RAM, însă poate fi mărită până la 8 giga.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul e unul deloc mare; arată foarte bine și utilizarea lui zilnică va fi o adevărată plăcere datorită ecranului foarte clar și a tastaturii foarte plăcute; fiabilitatea e una caracteristică brandului Asus și laptopul vine cu garanție de 2 ani care normal că pot fi măriți la 4; bateria poate ține și undeva la 4 ore deoarece laptopul nu consumă mult din ea fiind optimizat foarte bine.
Contra: are doar 2 giga de RAM și de aceea cred că la un moment dat (peste câțiva ani) ar fi recomandabil să-i instalați încă 2 așa încât să fie 4.

Concluzie

Asus K53U-SX305D e un laptop office foarte bun și e ideal în cazul în care doriți să-l folosiți pentru navigat pe Internet ori sarcini simple. Alături e un preview de prezentare a laptopului și după cum spuneam mai sus, ar fi de recomandat să instalați Windows 7 SP1 pe 64 biți.

Te-ar mai putea interesa