Asus K53U-SX264D

Dacă sunteți în căutarea unui laptop pentru vizionara de filme și pe care să jucați și câteva jocuri 3D dar nu prea sofisticate, atunci un laptop Asus K53U-SX264D ar fi o recomandare. Îl recomand pe acesta deoarece are 2 ani garanție, configurație Office foarte bună, un design premium, tastatură înghesuită și e nou. O alternativă ieftină care se află tot în această familie K53U e laptopul K53U-SX071D. Performanțele sunt asigurate de un procesor din seria APU numit E-450 care e nou și vine cu noul model de placă video numit AMD Radeon HD 6320. Deci puteți viziona fie pe el fie pe un ecran conectat la HDMI, filme HD sau Full HD. Pe partea de gaming, stă bine dar nu foarte bine deoarece placa video e una integrată și poate fi comparată cu cele pe 64 de biți mai vechi. Design-ul dă impresia că e vorba de un laptop de tip premium, ecran lucios cu ramă lucioasă, capac mat fumuriu și culoare maronie la interior. E un laptop care stă mai tot timpul rece datorită tehnologiei Ice Cool și care se poate bucura și de tehnologii audio performante. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul E-450 e succesorul lui E-350 și are o frecvență de 1.6 GHz și placa video AMD HD 6320. Acesta face parte din seria APU, iar aceste procesoare sunt cunoscute pentru performanțele ridicate și consumul redus de energie. Motiv pentru care laptopurile au autonomii ridicate, chiar și de 5 ore. Ecranul de 15.6 inci cu rezoluție HD+ vă dă posibilitate să vizionați filme HD la o calitate video optimă în special că e vorba de un LCD cu tehnologie LED. Cu acest laptop Asus puteți pleca oriunde găsiți un hotspot și nu trebuie să vă faceți griji că veți fi orbit de lumină deoarece acesta are protecție Glare. Spre deosebire de celelalte modele vechi din acestă seria, acesta aduce 4 giga de RAM pentru că mulți consideră că 2 giga u sunt suficienți. Pe acesta se poate upgrada memoria la maxim 8 și la o frecvență de 1333 MHz.

Spațiul de stocare e unul generos – 750 GB – iar pe acesta se pot stoca peste 700 de filme, deci e suficient de mare. Placa video din procesor HD 6320 e bună pentru redarea unor jocuri mai noi dar numai la detalii mici. La capitolele multimedia, porturi și comunicații acest K53U-SX264D vine card reader, DVD, difuzoare integrate Altec Lansing cu tehnologia audio SonicFocus, trei USBuri 2.0, VGA, HDMI, microfon, ieșire audio, LAN și WLAN.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare, design premium, sistem de operare gratuit, destulă memorie RAM și vine de la un producător foarte bun.

Minusuri: nu are nici un USB 3.0.

Concluzie

Laptopul Asus K53U-SX264D e un gadget performant și care vi-l recomand în special datorită caracteristicile tehnice foarte bune.

Te-ar mai putea interesa