Asus K53U-SX003D

Cel mai ieftin laptop de la Asus este acest laptop Asus K53U-SX003D deoarece vine cu procesor AMD E350 care este unul de tip Dual Core, 2 giga de RAM. Vine ca alternativă la K53U-SX072D care nu diferă cu mult față de acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » + o geantă cadou și cred că mulți și l-ar lua numai datorită design-ului foarte elegant. Seamănă mult cu predecesoarele K52 sau X52 numai că acesta are un capac semi-lucios deoarece suprafețele lucioase se zgârie ușor și atrag murdăria și praful. După cum vedeți s-a optat pentru o nuanță de maro mai închisă, dar mai sunt și alte modificări dar cele menționate de mine ar fi cele mai vizibile și importante. Chiar dacă memoria RAM este de 2 giga, acesta poate fi upgradată cu un cost redus ce circa 70 de lei pentru a avea cel puțin 4 giga de RAM. Din păcate nu prea există multe alternative la acest model Asus K53U-SX003D, motiv pentru care ar putea fi o ocazie de neratat.

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul este oferit de AMD model E350 care este unul cu două nuclee care are tehnologie 40 nm, frecvență de 1,6 GHz și cache de 1 MB. Display-ul LCD cu tehnologie LED are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15,6 inci. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 2 giga la o frecvență de 1066 MHz și poate fi mărită până la 8 giga. Hard disk-ul are o capacitate de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Placa video este una integrată model AMD Radeon HD 6310 deci are suport HD pentru filme iar jocurile se mișcă destul de bine dar la rezoluții mai mici pentru jocurile mai noi. La capitolele multimedia, porturi și conectivitate Asus K53U-SX003D vine cu unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, Altec Lansing, port VGA, microfon incorporat, o ieșire audio, rețea RJ-45, conector HDMI, trei USB-uri 2.0 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru a bateriei de 6 celule este undeva la 3 ore, are un design foarte reușit, cântărește circa 2,6 kilograme vine cu sistem de operare Free DOS și tastatură numerică.

Ca minusuri: nu prea ar fi, dar o alternativă la fel de ieftină la acest model Asus K53U-SX003D nu ar fi stricat, cu un procesor Intel sau cu 3 giga de RAM.

Concluzie

Acest laptop Asus K53U-SX003D se adresează celor ce vor un laptop de tip premium adică să fie performant și să arate foarte bine, dar și celor care nu vor un laptop pentru jocuri ci mai degrabă unul pentru vizionarea de filme, navigare web sau folosirea de aplicații office. Așa arată:

55 de comentarii la „Asus K53U-SX003D”

  1. FRate eu am un leptop deacesta asus de 2 saptamanii si il nenorocesc cate 12 ore pe DOTA + muzica + messengeruri cate 2,3 si merge frate e bun bravo lui !

  2. l-am achizitionat acum cateva zile,si am instalat windows 7 starter/32 bit.dar am bagat cateva drivere de pe cd-ul laptopului,adica de 64 bit.imi sacadeaza jocurile si nu stiu de ce.ar fi acesta un motiv?

  3. Eu am laptopul aceasta de un an jumate si nu a cauzat nici o problema,merg si jocuri 2012,spre exemplu fifa manager 2013,football manager 2013,pes 2013 dar si altele,sfatul meu e sa echipati acest model de laptop cu windows xp pentru a putea a va putea juca fara sa sacadeze,ilechipati cu windows si tot pe 32 bit si e super ok,in nici un caz paul drivere pe 64 bit si ca windows 7 eu tias recomanda windows 7 ultimate sau xp sp2 sunt cele mai potrivite pentru acest laptop,parerea mea.:D

  4. Nu imi citeste dwd-ul se aude cum il invarte dar nu il citeste , de curand am reinstalat windosul si nu vrea sa-mi citeasca dwd-ul imi poate spune si mie cineva ce sa fac ? ars nu e ca se aude cum il invarte dar nu imi apare nimic

Lasă un comentariu