Asus K53TK-SX104D

Acest laptop Asus K53TK-SX104D e cel mai bun laptop pentru jocuri în acest buget deoarece vine cu două plăci video care lucrează împreună. Defapt AMD Radeon HD6720G2 e rezultatul tehnologiei Dual Graphics adică integrata 6520G+dedicata 6550M. Acea placă video 6520G e integrată în procesor și deci e vorba de un A6 care e un procesor APU foarte bun deoarece are patru nuclee. Chiar dacă are o frecvență de 1.6 GHz, performanțele sale sunt mari și autonomie laptopului poate să ajungă chiar și la 5-6 ore. Având în vedere că are doar Free DOS, vă recomand doar Windows 7 pe 64 de biți ca și la modelul K53TA-SX079D care avea doar o placă video integrată. K53TK-SX104D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Închis

Specificații tehnice

Procesorul său e unul din seria A și e vorba de un A6-3420M care un Quad Core. În jocuri, e chiar mai bun decât un Core i3 în special datorită plăcii video integrate. Cred că aceste procesoare sunt cele mai bune pentru laptopuri în special dacă e vorba de jocuri și autonomie. Ecranul său e unu lucios dar luminos și are o rezoluție HD Ready la 15.6 inci. Claritatea imaginilor se datorează în mare parte tehnologiei de iluminare LED.

Nu cred că veți avea nevoie de mai mult de 4 GB de RAM chiar dacă se poate upgrada la 8. Vine cu un spațiu de stocare mare – 640 GB. Placa video dedicată 6550M e un model pe 128 de biți și performanțele ei sunt mai mari deoarece e în Dual Graphics cu cea integrată, rezultând 6720G de 1 GB. La capitolul dotări stă foarte bine: difuzoare Altec Lansing, baterie de 6 celule, cameră web, card reader, DVD RW, microfon, ieșire audio, VGA, HDMI, USB 3.0, două USBuri 2.0, LAN și WLAN. deci are cam toate dotările necesare dar să nu aveți pretenția la bluetooth deoarece doar cele premium au acea dotate (cele din seria N).

Cu o astfel de configurație nu veți avea probleme în jocuri după cum puteți vedea mai jos:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație foarte bună pentru gaming, autonomia de funcționare e mare datorită procesorului, design plăcut, ecran luminos, USB 3.0 și preț acceptabil.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Dacă ar fi să aleg între acest Asus K53TK-SX104D și unul cu configurație Intel, l-aș alege pe acesta deoarece e accesibil, performanțele video sunt mai mari cu Dual Graphics și autonomia e peste medie. Am pus un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus K53TK-SX104D”

  1. Detin un laptop K53TK cu placa video dedicata radeon HD7670m, care in dual graphics impreuna cu placa integrata HD 6550G au o memorie video de 3,5GB

Comentariile sunt închise.