Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus K53SV-SX921D

Laptopul Asus K53SV-SX921D e cea mai bună alternativă la modelul K53SV-SX922D deoarece are o configurație foarte asemănătoare, doar că acesta are 8 giga de RAM și deci vă poate scuti de câțiva bani. În rest vine cu același procesor Core i5 care e ideal dacă aveți de gând să jucați doar cele mai tari jocuri iar placa video e una pe 128 de biți de la NVIDIA. Pot să spun că designul seriei 3 e cel mai reușit iar dacă aveți bani să vă luați unul, nu mai așteptați deoarece seria 4 nu pare chiar așa de reușită (designul seamănă cu cel al modelelor X54). E un laptop elegant, performant și la un preț acceptabil având în vedere configurația și concurența. Acesta poate fi achiziționat fără DVD cu Windows 7. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Capac

Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Core i5 model 2430M de 2.4 GHz ca pe alternativa menționată de mine mai sus. Acesta are un cache de 3 MB și o placă video Intel HD Graphics 3000. Acest laptop are și una dedicată oferită de NVIDIA numită GT 540M de 2 GB și e bineînțeles un model pe 128 de biți. Vine cu ecran de 15.6 inci care e unul Glare (mat) și are o rezoluție HD+. Calitatea imaginii e asigurată de tehnologie de iluminare LED a acestui LCD. Memoria RAM de 8 giga e la o frecvență de 1333 și e mai mult decât suficientă pentru a juca cele mai noi jocuri în condiții optime. Dacă vă plac filmele, am o veste bună pentru voi și anume că vine cu un hard de 750 GB pe care se pot stoca sute de filme dar și aplicații.

Acest laptop Asus are următoarele dotări: WLAN, LAN, difuzoare Altec Lansing, card reader, cameră web, unitate DVD, două USB-uri 2.0, un USB 3.0, VGA, HDMI, ieșire audio și microfon.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de circa 3-4 ore, carcasă robustă, sistem de operare gratuit, performanțe mari în jocuri și vine de la un producător cu experiență.

Minusuri: nu există un pachet promo în care să fie incluse și ceva cadouri :).

Concluzie

Acest Asus K53SV-SX921D are cea mai performantă configurație cu procesor i5 și acesta ar trebui să fie următoarea voastră alegere în special că are și 2 ani garanție. Jos puteți viziona o mică prezentarea a laptopului:

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Gasesc ceva mai bun la banii astia?

Lasă un comentariu