Asus K53SV-SX904V

Cel mai performant model de 15 de la acest producător e acest laptop Asus K53SV-SX904V. Spun asta pentru că vine cu cel mai puternic Core i7, 4 GB RAM şi o placă video de 2 GB. La o asemenea configuraţie merită săi- faceţi un upgrade la memoria RAM sau cu un SSD. Singurul minus din punctul meu de vedere ar fi sistemul de operare, care a influenţat preţul cu câteva sute de lei, dar pentru cei care vor un laptop cu software licenţiat şi pentru a juca cel mai noi jocuri atunci acesta e modelul care-l căutaţi. Acesta e cel mai nou model din seria 53 şi vine cu o configuraţie destul de apropiată a modelului K53SV-SX174V. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Pe ansamblu
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul foarte bun după cum am zis anterior şi e ideal pentru jocuri. Mai precis e un i7 2670QM de 2.2 GHz cu cache de 6 MB şi o placă video integrată Intel HD Graphics 3000. Ecranul LCD cu iluminare LED vine cu protecţie Glare care e ideală deoarece împiedică reflexia luminii. Deci e ideal pentru vizionarea de filme 720p în special că are şi o rezoluţie HD+. Chiar dacă are 4 giga de RAM la 1333 MHz, acesta poate fi extinsă la maxim8 cu o plăcuţă corespunzătoare.

HDDul SATA e unul de 500 giga şi are o viteză de rotaţie de 5400 RPM. Placa video dedicată e GT 540M care e o placă video pe 128 de biţi şi are o memorie de 2 GB. Pentru jocuri gen Crysis 2, Battlefield 2 şi 3 e ideală.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii vine cu DVD, card reader, cameră web, difuzoare stereo cu Altec Lansing, ieşire audio, VGA, HDMI (ieşire ideală dacă aveţi un televizor sau monitor Full HD), ieşire audio, două USBuri 2.0, microfon, un USB 3.0, LAN şi WLAN. Alte caracteristici ar fi: greutate de 2.6 kilograme, tastatură numerică, baterie de 6 celule şi Windows 7 pe 64 de biţi.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: autonomie de circa 3 ore, configuraţie bună, design elegant, carcasă robustă, ecran mat, preţ foarte bun şi portabil.

Minusuri: 6 giga de memorie ar fi fost ideal pentru gamerii înrăiţi, dar şi aşa un astfel de upgrade nu e costisitor.

Concluzie

Asus K53SV-SX904V e un laptop dedicat jocurilor şi redării filmelor HD şi Full, deci va îndeplinii orice sarcină oricare ar fi ea.

Lasă un comentariu