Asus K53SV-SX722V

Acest laptop Asus K53SV-SX722V se adresează celor pasionați de jocuri și care doresc un gadget cu software licențiat. O alternativă fără Windows dar cu placă video GT 540M de 2 giga e modelul fără Windows cu cod aproape identic K53SV-SX722D. Acesta face parte din seria K care e numită și Versatile Performance adică o alternativă la Republic of Gamers dar cu bani ceva mai puțini. Această serie îmbină perfect eleganța cu performanța iar pentru un asemenea model nu aveți nevoie de un buget foarte mare. Spun asta pentru că poate fi un înlocuitor perfect pentru vechiul sau actualul desktop. Spre deosebire de Seria K52, noua serie aduce un capac texturat rezistent la zgârieturi dar și multe altele cu ar fi procesoarele Sandy Bridge. Aceste procesoare împreună cu tehnologia IceCool mențin laptopul la temperaturi scăzute pentru ca voi să vă bucurați de ore îndelungate de gaming. Un astfel de model are un preț bun Vezi prețul special de azi », care zic că e ok pentru o configurație ca acesta.

Poze

Capac
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Intel e unul din familia Sandy Bridge și anume modelul Core-i7 2630QM. Acesta vine cu placă video Intel HD Graphics 3000, un cache de 6 MB, o frecvență de 2 GHz și tehnologie 32 nm. Ecranul de 15.6 inci e unul Glare de tip LCD LED. rezoluție 1366 cu 768 pixeli e numai bună pentru filmele de tip HD, iar dacă vă plac și cele Full HD trebuie să știți că acesta poate să le ruleze fără probleme fie că doriți să le vedeți pe un monitor fie pe un televizor.

Memoria RAM 1333 MHz DDR3 poate fi mărită la 8 giga deoarece are suport în acest sens și un slot liber. Hardul de 500 de giga e unul Serial ATA  și care putea fi unul mai spațios sau dacă nu unul mai rapid (7200 RPM). Placa video dedicată e una pe 128 și anume modelul GT 540M. Aceasta vine cu o memorie video de 1 2 giga.

Pe partea de comunicații vine cu unitate DVD, tehnologie Altec Lansing, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo, ieșire audio, două USB-uri 2.0, microfon, port HDMI, un USB 3.0, mufă LAN, port VGA și Wi-Fi. Autonomie e de circa 3 ore care e asigurată de un acumulator de 6 celule. Vine cu sistem de operare Windows 7, tastatură numerică și o greutate de numai 2.6 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: configurație de gaming, preț competitiv, tastatură chiclet, Windows 7, USB 3.0, design solid și software licențiat.

Ca minusuri: hardul putea fi unul de 7200 RPM.

Concluzie

Acest Asus K53SV-SX722V e un model de tip hibrid (gaming+office) foarte reușit iar pentru un buget modic puteți avea un gadget destul de bun pentru a juca mai orice joc.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „Asus K53SV-SX722V”

  1. Am pus aceasta intrebare deorece pe emag specifica , si pe pag la Asus nu prea specifica . Multumesc anticipat si sanatate nasule , ne vedem la comentarii 😀 .

  2. Pe site-ul producătorului e modelul general – Asus k53sv – și acolo sunt trecute specificații generale cu mici omisiuni.

  3. Si io mi-l iau dar nu ma prea intereseaza USB 3 pt ca ii bag ssd si in loc de dvd ii pun hdd-ul. 😉 Eu il iau pe acesta de 4gb pentru ca am impresia ca e de ajuns. Daca o sa simt ca nu o sa faca fata la jocuri atunci o sa-i bag 2 sau maxim 4.

Comentariile sunt închise.