Asus K53SV-SX722D

Laptopul Asus K53SV-SX722D e unul de gaming sau multimedia deoarece are procesor cu 4 nuclee, placă video dedicată pe 128 biţi şi 4 giga de RAM. Din păcate nu vine cu Windows ca K53SV-SX722V, dar are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Cred că împătimiţii jocurilor îl vor aprecia, dar e destul de bun (chiar foarte bun) pentru studenţii la arhitectură ori inginerie (care folosesc mult programe gen CAD) deoarece le va asigura o performanţă, dar şi autonomie de nota 10.

Poze

Capac
Deschis

Specificaţii tehnice

Asus K53SV-SX722D este un laptop cu procesor Intel i7 2630QM care e un model de procesor Sandy Bridge cu patru nuclee. Ecranul acestui notebook e de 15,6 inci şi are o rezoluţie HD de 1366 pe 768 pixeli. Din păcate ecranul e unul de tip glare, dar nu cred că e mare baiul. Ca la orice notebook şi display-ul acestuia e LCD LED. Are instalaţi 4 giga de RAM şi suportă maxim 8 de tip DDR3 la frecvenţa de 1333 megeherţi. Hardul e de 500 giga şi are 5400 rotaţii pe minut fiind montat pe Serial ATA. E un laptop de gaming deoarece are o placă video pe 128 de biţi din clasa 2, adică un Geforce GT 540M de 2 giga (sau 1?). (Mai are şi o placă video integrată în procesor cu suport HD şi va mării autonomia laptopului.)

De asemenea are DVD-RW, difuzoare, card reader, webcam, USB (2.0 şi 3.0), HDMI, microfon, VGA şi alte porturi. Despre LAN şi WLAN trebuie să ştiţi că sunt 10/100/1000 şi b/g/n. Bateria are 6 celule şi îi va asigura laptopului o autonomie de circa 3,5 ore. Mai ar trebui adăugat că laptopul are o greutate de 2,5 kilograme, tastatură numerică şi nu vine cu sistem de operare.

Păreri pro şi contra

Pro cumpărarea ar fi faptul că arată bine, e ideal pentru gaming şi utlizare multimedia, memoria e upgradabilă, iar autonomia e mare.
Contra achiziționării ar putea fi rezoluţia ecranului care nu e FullHD și faptul că ecranul nu e anti-glare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

În momentul de faţă acest gadget are un preţ de circa 2899 lei, dar preţul depinde de ofertele pe care le au magazinele online.

Alternative

SX722V e un model cu detalii tehnice similare şi singura diferenţă e faptul că vine cu Windows 7 preinstalat. Autonomia e la fel de bună şi faptul că vine cu OS ar fi ideam pentru cei care nu vor să-şi bată capul cu instalarea Windows-ului.

Concluzie

Laptopul Asus e ideal pentru orice sarcini şi v-am pus în rândurile ce urmează un clip care să vă demonstreze că arată foarte bine.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Asus K53SV-SX722D”

  1. Ma gandesc sa-l cumpar copilului meu deoarece e foarte pasionat de tehnologie si de jocuri. vad ca are procesor Intel si placa video Geforce despre care am auzit numai lucruri bune.
    Initial ma gandeam sa-i iau un PC normal dar din considerente de economie de spatiu si portabilitate m-am indreptat spre un laptop Asus dar ma tem sa nu fie la fel de performant ca un calculator conventional.

  2. Faptul că e laptop nu însemnă că e slab ci portabil și asta se vede în prețul ușor mai mare decât al unui desktop. E foarte bun pentru gaming, dar și pentru alte sarcini.

  3. Eu il folosesc de o luna si sint foarte multumit de el, are o tastatura fff comoda, merge super la jocuri si la alte aplicatii…… e de nota 10!

  4. Sunt de aceaiasi parere cu zoom am achizitionat acest laptop acuma 1 saptamana si sunt foarte multumi de el are un design placut se aude foarte bine tastatura super tare la jocuri si restul nu mai zic se misca de nota 10 bateria tine 3 ore.Merita toti banii

Comentariile sunt închise.