Asus K53SV-SX721D

Laptopul Asus K53SV-SX721D e destul de similar cu K53SV-SX722D și singura diferență dintre acestea două ar fi procesorul. La fel ca restul laptopurilor din serial SV și acesta e unul de gaming sau multimedia și are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Deschis

Specificaţii tehnice

Asus K53SV-SX721D este un notebook din seria 53 a celor de la ASUS și vine cu un procesor mediu ca performanțe, adică cu un i5 2410M Sandy Bridge de la Intel. Ecranul laptopului e de 15,6 inci și are o rezoluție HD (1366 pe 768 pixeli) și un display de tip LCD LED. Din nefericire are un ecran glare. Are 4 giga de RAM instalați, dar suportă maxim 8 giga DDR 3 la frecvența de 1333 megaherți. Dacă vreți să-i mai puneți o plăcuță de RAM atunci trebuie să știți că are un slot liber. Hardul e de 500 de giga și are 5400 rotații pe minut, dar e pe SATA 2. Placa video e un GeForce GT 540M de 2 giga și 128 biți. Aceasta e placa dedicată și mai are una integrată în procesor care va mări autonomia laptopului prin intermediul tehnologiei Optimus de la nVidia.

Are unitate DVD, difuzoare stereo Altec Lansing, webcam și card reader, iar ca porturi are VGA, LAN, USB 3, HDMI, microfon și o ieșire audio. Pentru conectivitate la Internet are LAN 10/100/1000 și WLAN b/g/n. Bateria are 6 celule și va asigura o autonomie de circa 3 ore 50 minute datorită tehnologiei Optimus. Din păcate nu vine cu OS, dar are tastatură numerică și o greutate modică de circa 2,6 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: autonomia e bună, designul e reușit, performanțele sunt destul de bune în gaming.
Contra: nu are procesor i7, ecranul nu e anti glare, hardul nu e de 7200rpm și cam atât.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2599 lei e un preț aproximativ pentru acest model de laptop și poate e mai ieftin dacă apar câteva modele resigilate.

Alternative

Ceva similar e modelul SX722D care are procesor i7 și restul detaliilor tehnice sunt similare. Alternativa are un plus de performanță datorită procesorului cu patru nuclee, dar și prețul e superior.

Concluzie

Acest gadget va fi apreciat de pasionații de jocuri și performanță deoarece vine cu câteva „ingrediente” care fac diferența cum ar fi procesorul de ultimă generație, cei 4GB de RAM și placa video de gaming.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Asus K53SV-SX721D”

  1. Nu eram decis ce model sa cumpar dar dupa ce am vazut aceasta recenzie m-am hotarat asupra modelului de fata. Tine-o tot asa.

  2. Detin acest model de o saptamana si face ce promite. Jocurile merg perfect si spun asta deoarece am jucat NFS Shift la high si dupa doua ore nu a dat semne de oboseala.

Comentariile sunt închise.