Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus K53SV-SX174D

Dacă vă plac jocurile și căutați un laptop potrivit la bani puțini și cu performanțe mari, laptopul Asus K53SV-SX174D ar fi alegerea potrivită sau chiar și un K53SV-SX126D. Spun asta pentru că vine cu o placă video de 2 giga pe 128 de biți și un procesor Core i7 Sandy Bridge. În rest vine cu aceeași memorie RAM de 4 giga care după părerea mea merită un upgrade la cel puțin 6 giga dacă sunteți un gamer înrăit. Acest Asus K53SV-SX174D vine cu o carcasă destul de rigidă, cu o tastatură ușor aerisită și cu o suprafață mată de culoare maronie la interior. Vine cu o mulțime de porturi care-l fac un gadget multimedia destul de funcțional și compact. Acest Asus K53 are un preț bun Vezi prețul special de azi deci un preț oarecum bun având în vedere că performanțele sale sunt impresionante.

Poze

Per ansamblu

Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i7 e unul foarte bun și aici vorbim despre modelul 2630QM care are modelul de placă video HD Graphics 3000, un cache de 6 MB, o frecvență de 2 GHz și are tehnologie 32 nm. Vine cu un display de 15.6 inci la o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli deci HD+ și e unul de tip LCD LED cu protecție Glare pentru a nu se reflecta lumina.

Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 4 giga la 1333 MHz și poate fi upgradată la 8 giga cu un cost mai mare deoarece are  ambele sloturi ocupate. HDD-ul are un spațiu de stocare de 500 de giga și e unul SATA 5400 RPM. Placa video dedicată e nVIDIA GeForce GT 540M care are o memorie video de 2 giga și e un model foarte bun în special că e pe 128 de biți.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații, acest notebook K53 are unitate DVD, difuzoare stereo, tehnologie Altec Lansing, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, mufă RJ-45, trei USB-uri 2.0, o ieșire audio, port HDMI, port VGA, HDMI, microfon și  Wi-Fi. Acumulatorul oferă o autonomie de circa 3 ore deoarece e unul de 6 celule. Mai are tastatură numerică, o greutate de 2.6 kilograme și sistem de operare Free DOS.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: procesorul și placa video, designul, numărul mare de porturi și prețul.

Ca minusuri: nu are USB 3.0 și memoria RAM e dispusă pe ambele sloturi.

Concluzie

Acest Asus K53SV-SX174D e un model performant ce vine ca alternativă și la vechea serie și promite performanțe decente atunci când vă jucați jocuri.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Sandu

    Procesoru i7 asigura performanta de care aveti nevoie, iar placa video e bunicica. Laptopul nu ar putea fi considerat unul de gaming ci unul de multimedia.

Lasă un comentariu