Asus K53SD-SX239D

Asus K53SD-SX239D e un laptop multimedia care vine cu procesor i5-2450M și placă video GT 610M. Are ecran de 15,6 inci și dacă vă interesează ceva mai bun atunci Asus K73SD-TY047V ar fi o variantă deoarece are ecran de 17 inci. Modelul K53SD-SX239D nu e deloc scump și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e caracteristic unui laptop premium.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată K53SD. E un model cu ecran de 15 inci și ce ar trebui precizat e și faptul că e disponibil pe mai multe culori. Se poate vedea că are și tastatură numerică, iar laptopul e unul destul de compact având și o greutate mică de 2,6 kilograme (nu câtărește cât un ultrabook, dar e ok).

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

Asus K53SD-SX239D vine cu un procesor de tip i5 2450M care e unul dual core caracteristic laptopurilor de gaming, dar și celor multimedia. Memoria RAM e una standard de 4 giga și poate fi extinsă la maxim 8 având un slot liber. Vine cu Nvidia Optimus și asta înseamnă că are două cipuri grafice, adică un Intel HD în procesor și un Nvidia GeForce GT 610M cu memorie dedicată, iar când intrați în jocuri modelul dedicat e activat.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; vine cu un excelent raport între preț și calitate; garanția sa e de 2 ani și normal că poate fi extinsă la mai mult; vine cu numeroase porturi printre care se numără VGA, USB 3.0, HDMI; hardul e unul de 500 de giga și e foarte încăpător; nu vine cu OS și asta înseamnă că are un preț mai mic decât cel al modelului care ar fi venit cu Windows.
Contra: nimic.

Concluzie

K53SD SX239D este un model care-l recomand dacă nu sunteți neaparat o persoană care preferă jocurile. E un laptop multimedia, dar poate fi folosit cu succes și la jocuri. Nu cred că o să aveți nevoie de o soluție de răcire dedicată cum ar fi un cooling stand deoarece laptopurile Asus sunt foarte cunoscute pentru sistemul de răcire excelent. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături care vă demonstrează ce poate acest notebook cu aproximație… în materie de design.

Te-ar mai putea interesa