Asus K53SC-SX221D

Dacă vă plac laptopurile Asus și sunteți pasionați de jocuri atunci cu siguranță vă trebuie unul cu Core i5 cum are acest laptop Asus K53SC-SX221D. Pe lngă acel foarte performant are și 4 giga de RAM și placă video GT 520MX. Dacă doriți unul cu i7 atunci ar trebui să vă îndreptați spre un K53SC-SX011D. Chiar dacă e un model pe 64 de biți acest 520MX e mai bun decât predecesorul 520M și e cel mai bun model clasa 3 (64 de biți). Deci s-ar putea să fie mai bună și ca unele modele pe 128 de biți mai vechi. Dacă trecem pe partea de design adică exterior, veți rămâne impresionanți de tastatura aerisită și de materialul texturat de pe capac și din zone de sprijin a palmelor, material care e plăcut la atingere, rezistent la zgârieturi și care nu lasă urme de amprente. Deci seria 53 e mult mai bun din punct de vedere al designului având în vedere că la 52 capacul se putea zgâria destul de ușor dacă nu aveai grijă. Această nouă serie aduse și un port USB 3.0 care are o viteză de 10 ori mai mare decât versiunea 2.0. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Deschis

Specificaţii tehnice

Vine cu un procesor Core i5 mai nou și anume 2430M de 2.4 GHz care aducă aceeași placă video integrată Intel HD Graphics 3000. Aceasta poate fi folosită pentru vizionarea de filme HD și chiar și unele Full HD. Ecranul LCD vine cu tehnologie de iluminare LED și e unul de 15.6 cu rezoluție HD+. Acesta poate fi utilizat chiar și în spații deschise deoarece are protecție Glare care e o protecție mată care împiedică ca lumina să se reflecte. După părerea mea toate laptopurile ar trebuie să aibe o astfel de protecție.

Puteți să jucați destule jocuri având în vedere că placa video GT 520MX e de 1 giga iar memoria RAM de 4 giga e una de 1333 MHz. Acest laptop poate primi două upgrade-uri în caz că sunteți pasionați de jocuri: un SSD și 4 giga de RAM. Iar hardul intern de 750GB de 5400RPM poate fi folosit ca unul extern cu un rack pe USB 3.0.

La capitolul multimedia are unitate DVD, difuzoare stereo Altec Lansing, cameră web și cititor de carduri.  Autonomia acestuia e asigurată de acumulatorul de 6 celule și e undeva la 3 ore. Spun „undeva” deoarece placa video dedicată consumă mai mult și doar în modul office veți avea autonomie maximă în special dacă opriți și Wi-Fi-ul. La capitolele porturi și comunicații vine cu WLAN, LAN, port HDMI, port VGA, două USBuri 2.0, microfon, un USB 3.0 și o ieșire audio. K53SC-SX221D cântărește doar 2.6 kilograme și vine cu sistem de operare gratuit numit Free DOS.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație decentă pentru a juca destul de multe jocuri, design premium pe maro, ecran superb și USB 3.0.

Minusuri: nu i-am găsit.

Concluzie

Acest laptop Asus K53SC-SX221D e recomandarea pentru cei care își doresc un laptop cu exact această configurație și spun asta pentru că există alternative cu i7, dar se adresează și celor care nu doresc un gadget ca acesta care să necesite un buget prea mare.

Te-ar mai putea interesa

10 comentarii la „Asus K53SC-SX221D”

  1. M-am gandit la achizitia unui astfel de laptop deoarece sunt mare fan Asus si imi place cum are designul.

  2. Vine cu Optimus dar e foarte interesant acestnume pentru tehnologie si se pare ca Asus imprumuta nume pentru tehnologiile sale de la jocuri sau figurine. De exemplu Optimus i se zicea unu robot dintr-un joc, iar tableta Prime e tot un nume al unui robot din niste desene animate. In opinia mea Asus are lipsa de inspiratie si asta se vede la numele neoriginale ale diferitelor caracteristici.

Comentariile sunt închise.