Asus K53SC-SX011V

Un laptop mai mult Office e acest laptop Asus K53SC-SX011V datorită plăcii grafice care e una din clasa 3. Numai că performanţele acesteia depăşesc cu mult performanţele multor plăci video pe 64 de biţi. Un notebook cu placă video mai bună dar cu procesor i5 e K53SV-SX721D. Să nu se înţeleagă că nu puteţi juca cele mai tari jocuri ale momentului pe aceasta, ci le puteţi juca la detalii medii sau mici. Acest lucru e posibil datorită procesorului de ultimă generaţie care e cel mai bun pentru jocuri şi e mai rece decât predecesorul. Design-ul acestui model e acelaşi cu modelele K53SV sau K53U şi are câteva îmbunătăţiri faţă de seria 52. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

laptop Asus K53U SX003D 3
Capac
laptop Asus K53U SX003D 2
Deschis

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior, are un model Sandy Bridge şi anume Core i7-2630QM care are tehnologie 32nm, o frecvenţă de 2 GHz şi un cache de 6MB. Ecranul LCD LED e unul Glare de 15.6 inci cu o rezoluţie 1366 cu 768 pixeli. Deci puteţi să vizionaţi filme HD pe acesta iar dacă doriţi să încercaţi şi pe cele la calitate Full HD recomand un ecran mai mare cu intrare HDMI.

Asus K53SC-SX011V are o capacitate de 4 giga care poate fi extinsă la maxim 8 giga. Acest tip de memorie DDR3 vine la o frecvenţă maximă de 1333 MHz şi e dispusă pe un slot, celălalt rămânând liber. Vine cu un HDD de 5400 RPM cu 640 de giga spaţiu de stocare. Modelul GT 520MX e un model cu memorie video dedicată de 1 giga, iar Intel HD Graphics 3000 e modelul integrat dar bun pentru vizinarea de filme HD.

Pe partea de multimedia, comunicaţii şi porturi are cititor de carduri, unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP, WLAN, LAN, microfon, două USB-uri 2.0, port HDMI, un USB 3.0, o ieşire audio şi ieşire VGA.

Autonomia e undeva la 3 ore de funcţionare pentru că are o baterie de 6 celule destul de bună. Vine cu sistem de operare Windows 7, tastatură numerică şi o greutate de 2.6 kilograme.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Din cele mai multe puncte de vedere e un laptop reuşit dar dacă avea şi o placă video gen GT 540M ar fi fost un model ideal pentru pasionaţii de jocuri, oferind mai multă performanţă. Trebuie să recunoaştem că sunt puţine modele cu software licenţiat care poate fi util dacă doriţi să-l folosiţi la locul de muncă dar şi acasă fără să vă mai complicaţi cu instalări.

Concluzie

Acest Asus K53SC-SX011V e un model multimedia ieftin şi cu un raport calitate/preţ excelent în special că e un model recent apărut.

Te-ar mai putea interesa