Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus K52F-SX062D

Un laptop de tip Office este acest laptop Asus K52F-SX062D care vine cu procesor Intel Core i3 model 350M, 4 giga de RAM şi placă video cu suport HD. Dar poate fi şi unul multimedia pentru filme, muzică şi jocurilor datorită faptului că vine cu tehnologii destul de noi. 

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi. O alternativă la acest model Asus K52F-SX062D puţin mai ieftin şi cu 1 giga în minus ar putea fi Asus K52F-SX039D, care în rest are cam aceleaşi specificaţii ca acesta.

Poze

Tastatură

Lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i3 350M care are o frecvenţă de 2.2 GHz, cache de 3MB şi tehnologie 32nm. Display-ul are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15,6 inci şi este unul LCD cu tehnologie LED.

Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga de tip DDR3 la 1066 MHz, şi poate fi mărită până la 8 giga. Memoria deja instalată este dispusă pe ambele sloturi deci este pe Dual Channel care presupune mai multă performanţă. Pentru acest lucru este nevoie de un sistem de operare Windows 7 pe 64 de biţi deoarece cel pe 32 nu vă va vedea întreaga memorie RAM (doar 3 giga).

Hard disk-ul are o capacitate de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotaţii pe minut. Placa video Intel HD Graphics este una integrată cu suport HD pentru filme şi jocuri. Vine cu suport DirectX 10.1 şi Pixel Shader 4.0.

Pe partea de multimedia Asus K52F-SX062D are unitate DVD, cameră web de 0,3 MP, cititor de carduri, tehnologie Altec Lansing, intrare audio, port VGA pentru conectarea unui monitor extern, port HDMI pentru conectarea unui TV, 3 USB-uri 2.0 pentru diverse perferice, reţea RJ-45, microfon incorporat, Wi-Fi şi bluetooth.

Acumulatorul de 6 celule de tip Li-Ion are o autonomie de peste 2 ore de funcţionare. Are o greutate de 2,6 kilograme şi vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are bluetooth, 4 giga de RAM, procesor foarte performant, design modern în două culori (negru lucios pe capac şi ramă display şi maro-carbon mat în jurul tastaturii şi în zona de sprijin a palmelor).

Ca minusuri: nu are placă video dedicată pentru mai multă performanţă în jocuri.

Concluzie

Acest laptop Asus K52F-SX062D se adresează celor care au nevoie de un gadget la locul de muncă dar şi acasă pentru vizionarea de file HD, dar şi celor care vor să joace din când în când un joc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu