Asus K52F-EX924D

Acest laptop Asus K52F-EX924D e unul dintre cele mai bune laptopuri de office și vine ca o alternativă la Asus K52F-EX777D.  Îl recomandă procesorul dual core i3 de la Intel, cei 3 giga de RAM și cei 500 de giga ai hardului… să nu mai zic de aspectul splendid. Costă puțin deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi » și este un laptop perfect pentru vizionat filme, ascultat muzică și jucat câte un joc mai simplu.

Poze

Închis
Tastatură

Specificaţii tehnice

Procesorul acestui Asus K52F-EX924D e un i3 model 380M, deci este vorba de un cel mai nou i3 din seria precedentă. Ecranul este unul cu o diagonală de 15,6 inci de tip LED și are o rezoluție HD de 1366 pe 768 pixeli. Memoria de tip RAM e de 3 giga DDR3 (suportă maxim 8), iar hardul este unul de 500 de giga la 5400 rotații pe minut de tip serial ATA. Placa video e una integrată, mai exact un Intel HD. Jocurile vor merge, dar nu la detalii maxime.

Pe partea multimedia, K52F-EX924D are unitate DVD, difuzoare integrate de tip Altec Lansing cu SRS. Mai are cameră web care va fi utilă în video conferințe sau pe chat. Ca porturi are tot ce ți-ai putea dori, adică VGA, HDMI, USB, ieșire audio și microfon.

Pentru comunicații are rețea LAN 10/100/100 și WLAN (fără fir) de tip b/g/n. Bateria este una de 6 celule și autonomia este de vreo 3 ore. Greutatea laptopului este una standard, adică aproximativ 2,6 kilograme. Din păcate sau fericire nu vine cu sistem de operare și puteți instala ce vreți pe el.

Păreri pro și contra achiziției

Pro ar fi faptul că este un produs marca Asus (deci de calitate), designul este unul foarte bine realizat, este performant (are procesor dual core și 3 giga de RAM), are hard de 500 de giga și prețul este unul modic.
Contra achiziției nu ar fi păreri…

Concluzie

Laptopul Asus K52F-EX924D este unul de birou pentru sarcini cum ar fi navigat pe internet, ascultat muzică, vizionat filme, Word, Excel, dar pot fi jucat și unele jocuri.
Cel mai bun sistem de operare de instalat pe acest laptop ar fi Windows 7 pe 64 de biți pentru a vedea și folosi toți cei 3 giga de RAM. Se poate instala și XP, dar trebuie căutate driverele, iar la Windows 7 driverele se instalează automat la primul Windows Update.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „Asus K52F-EX924D”

 1. O intrebare de incepatori : cum se activeaza tastatura numerica la laptopul asta , il am de cateva zile si nu reusesc sa o folosesc ?
  Merci anticipat

 2. @scorpyo Multam fain:) am incercat inainte combinatia Fn+Num Lk ……..
  era mai simplu, numai Num Lk 🙂 Multumesc inca o data

 3. Va salut. Detin si eu acest laptop. K52F. Merge sa instalez Windows 8? Si cum? Ma tot chinui si nu merge. Windows XP/7 merge perfect.

 4. Marian, singura soluție e:

  1. scoți hardul și să-l bagi în un laptop care să suporte Windows 8 (Asus x54 sau mai nou).
  2. Instalezi Windows 8/10 pe el
  3. muți hardul înapoi în laptopul K52F și-l lași să-și ia driverele de pe net. Dacă nu-și instalează driverele care trebuie o să dea ecran negru sau ceva de genul.

  Eu așa am făcut cu un laptop din generația Asus 52.

Comentariile sunt închise.