Asus K52F-EX777D

Un laptop foarte ieftin de la Asus şi recent apărut e laptopul Asus K52F-EX777D şi am precizat „recent apărut” deoarece vine cu cel mai bun şi nou procesor de la Intel model Dual Core. Alternative la acest model ar putea fi K52F-EX924D şi K52F-EX1448D, care au procesor i3 foarte performant şi care s-ar descurca mai bine în jocuri ca acest K52F-EX777D. Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », deci un nimica tot în comparaţie cu ce poate face. Nu este un model pentru jocuri deoarece vine cu placă video integrată, dar puteţi juca jocuri gen Quake sau Fifa pe el, deci jocuri mai vechi sau care să aibe cerinţe de sistem mici.

Poze

Închis
Lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul este un model nou şi anume Intel Dual Core P6200 care are tehnologie 32 nm, frecvenţă de 2,1 GHz, cache de 3MB şi mai are şi alte caracteristici destul de bune. Ecranul de tip Glare are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli şi o diagonală de 15,6 inci care este unul de tip LCD cu tehnologie LED pentru ca imaginile să fie mai clare şi pentru un consum mai redus de energie. Memoria RAM are o capacitate de 3 giga la 1066 MHz şi este de tip DDR3 dispusă pe ambele sloturi, deci dacă vă gândiţi să o măriţi până în 8 giga va trebui să scoateţi cel puţin o memorie.

Spaţiul de stocare al hard disk-ului este de 500 de giga la 5400 de rotaţii pe minut şi este unul de tip SATA. Placa video Intel HD Graphics este una integrată după cum am mai precizat mai sus care poate reda filme HD şi chiar Full HD cu anumite setări. Cât despre jocuri, cele până în 2008-2009 ar merge fără probleme chiar şi un NFS World deoarece nu necesită resurse hardware cine ştie câte.

Pe partea de multimedia, porturi şi conectivitate are tehnologie SRS Premium Sound, Altec Lansing, cameră web de 0,3 MP, cititor de carduri, unitate DVD, port HDMI, 3 USB-uri 2.0, o ieşire audio, reţea RJ-45, port VGA, microfon incorporat şi Wi-Fi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: cântăreşte doar 2.6 kilograme, are tastatură numerică, design elegant în maro mat cu negru lucios, sistem de operare Free DOS, autonomia de lucru este undeva la 3 ore.

Ca minusuri: nu are bluetooth, iar alte minusuri nu-i pot reproşa datorită preţului foarte bun.

Concluzie

Acest laptop Asus K52F-EX777D este un model ce poate fi luat atât la locul de muncă cât şi când sunteţi plecat deoarece oferă o autonomie decentă, şi este un gadget portabil foarte bun în ceea ce priveşte partea de multimedia (filme, muzică, internet şi chiar şi jocuri).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus K52F-EX777D”

  1. Il am din iunie si e de nota 10 deoarece nu mi-a facut vreo problema. Daca vreti un laptop excelent pentru office atunci acesta ar fi cea mai buna alegere.

Comentariile sunt închise.