Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus K52F-EX1448D

Un laptop Office de la Asus recent lansat e laptopul Asus K52F-EX1448D care vine cu procesor i3, 4 giga şi placă video cu suport HD. O alternativă ceva mai ieftină care specificaţii ceva mai slabe dar e aproximativ la fel de bun e . După cum vedeţi, nu arată mai diferit faţă de restul modelelor din seria 52 şi aici mă refer la cele X52 şi K52. Chiar dacă există posibilitatea unui upgrade de până la 8 giga, acesta ar fi inutil deoarece nu are placă video dedicată deci nu e un laptop destinat jocurilor. Puteţi juca nişte jocuri mai vechi pe acesta dar acelea trebuie să aibe cerinţe hardware mici. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Închis

Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i3 e unul din vechea serie şi anume modelul 370M care are tehnologie 32 nm, o frecvenţă de 2.4 GHz şi un cache 3 MB. Ecranul e unul Glare de tip LCD cu tehnologie LED care poate fi util dacă aveţi o cameră destul de luminată deoarece nu se reflectă lumina. Rezoluţia ecranului de 15.6 inci e de 1366 cu 768 pixeli.

Capacitatea memoriei RAM e de 4 giga la o frecvenţă de 1066 MHz şi e de tip DDR3. Hardul SATA de 500 de giga e unul de 5400 de RPM deci e destul de bun dar se putea şi mai bine. Cât despre placa video Intel HD Graphics pot spune că un model reuşit deoarece are un consum redus, are suport HD pentru filme şi cu acesta puteţi chiar să jucaţi nişte jocuri.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii Asus K52F-EX1448D are unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, tehnologie SRS Premium Sound şi Altec Lansing, port VGA, microfon incorporat, mufă RJ-45, trei USB-uri 2.0, o ieşire audio, port HDMI şi Wi-Fi.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Trebuie să apreciem faptul că are Free DOS pentru ca preţul să fi unul mai accesibil. Are un design foarte reuşit de culoare maronie cu capac şi ramă ecran lucioase. Nu e un model prea greu (2.6 kilograme) deci poate fi luat chiar şi la locul de muncă dar recomand o geantă sau măcar o husă deoarece capacul se zgârie cam uşor deoarece e unul lucios. Are o autonomie cuprinsă între 2 şi 3 ore de funcţionare.

Conluzie

Acest Asus K52F-EX1448D e un model reuşit dar sincer putea fi puţin mai ieftin deoarece nu e un model pentru jocuri ci mai degrabă unul pentru aplicaţii, filme şi internet.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu