Asus GX900

Dacă vrei un maus deosebit atunci îți recomand un mouse ASUS GX900 Gaming Laser cu 4000 DPI. Vine pe roșu sau negru, dar în România cel de culoare neagră e extrem de popular și de aceea se comercializează doar această variantă. E un mouse de gaming cu laser și se va dovedi extrem de confortabil chiar dacă o să vă jucați vreo 4 ore folosindu-l.Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și îl recomand datorită aspectului unic, performanței (până la 4000dpi), butoanelor multiple și a faptului că e cu fir și așa nu-ț mai bați capul cu bateriile. Trebuie știut că sensibilitatea poate fi reglată la 1000 de exemplu sau la cât vrei. Chiar dacă e un periferic și suntem obișnuiți ca perifericele să aibă în general o garanție mică de doar 1 an, acest model vine cu 2 ani de siguranță.

Poze

Alături găsiți câteva poze cu acest maus, iar la final e un unboxing.

Mausul
Cutia

Specificaţii tehnice

Asus GX900 are o sensibilitate reglabilă de până la 4000 puncte pe inch, iar această sensibilitate se reglează de la rotița roșie. Vine cu 5 butoane și doar o rotiță, deci rotița roșie de care ziceam e considerată buton, ori scroll-ul e considerat și el buton. Faptul că vine pe USB și că are fir e un mare plus deoarece mausurile cu baterii sunt foarte enervante pentru că li se termină bateria atunci când te aștepți mai puțin. E un mouse cu laser și asta înseamnă că spre deosebire de cele optice nu o să vezi o luminiță roșie (sau de altă culoare) sub el. Asta înseamnă un plus de precizie ș mai puține lumini.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe butoane (are un buton pentru selectarea profilului și unul pentru selectarea rezoluției), e ușor (are o greutate de doar 150 grame) și arată foarte bine. Nici prețul gadgetului nu e prea mare și acum de sărbători cred că ar fi un cadou foarte bun. Contra: era interesant dacă cei de la Asus îl făceau pe mai multe variante de culori.

Concluzie

Asus GX900 e un mouse de firmă despre care pot spune că mă tentează datorită prețului mic și designului foarte unic. Puțini îți permit un laptop RoG de la Asus, dar un mouse GX cred că e pe buzunarul oricui și cred că stă destul de bine lângă un laptop de la Asus sau de la oricare altă marcă. Alături găsiți despachetarea mausului, dar trebuie să știți că e vorba despre varianta roșie, iar în ROmânia e vândută cea neagră.

Te-ar mai putea interesa