Asus GL753VD-GC026, laptop de gaming cu ecran generos

Laptopul Asus GL753VD-GC026 e unul dintre cele mai elegante modele în acest buget și îmi place foarte mult când tastatura e iluminată. Nu sunt multe laptopuri cu tastatură iluminată multicoloră, dar aceasta e o caracteristică tipică pentru modelele de gaming. Are două medii de stocare și unitate optică, dar puteau renunța la unitatea optică cum au făcut la anumite modele de 15 inci. SSD-ul nu ocupă mult spațiu pentru că e de tip M.2, adică e o plăcuță (ca cea RAM). Performanțele acestei componente sunt superioare, motiv pentru care nu orice laptop are o astfel de dotare.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul mai multe serii sau branduri, dar nu orice producător oferă laptopuri profesionale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus GL753VD GC026

Procesorul său e unul de ultimă generație și face parte din cea mai recentă familie – Kaby Lake. E un model cu tehnologie Turbo Boost, care e foarte utilă în timpul jocurilor iar placa video poate fi folosită doar când navigați pe web. Aceasta e și cea mai importantă componentă când vine vorba de jocuri, dar nu trebuie neglijată nici placa video dedicată. E vorba de GTX 1050 care e o alege decentă însă nu e cea mai bună de pe piață. Există o variantă GTX 1050 Ti dar și modelul GTX 1080, totuși acelea influențează semnificativ prețul.

Nu veți avea nevoie de mai multă memorie RAM; spațiu de stocare sau un SSD mai bun. Greutatea e destul de redusă pentru această seria RoG – 3kg, dar există și variante mai portabile cu ecran de 15 inci.

Păreri pro și contra

Un laptop atât de performant poate fi folosit chiar pentru orice. Un ecran 1080p poate fi util atunci când vizionați conținut media, editați, proiectați, navigați pe web sau chiar vă jucați jocuri la detalii maxime.

Asus GL753VD-GC026 nu e pentru oricine deoarece nu e chiar accesibil și poate că nu aveți timp de jocuri. Modelul din prezentarea de mai jos nu e chiar atât de performant decât cel de sus și se poate observa că are memorie RAM pe jumătate, doar HDD… Oricum, la exterior toate variantele GL753 arată la fel și fac parte din familia Strix.

Te-ar mai putea interesa