Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus GL704GM-EV002, laptop avansat cu hard disc Hybrid FireCuda 1TB

Laptopul Asus GL704GM-EV002 e doar unul dintre multele modele noi care ar trebui pune pe lista voastră. Nu e chiar atât de mare ca și alte variante deoarece are margini mai subțiri, iar dacă vă depășește bugetul atunci alegeți pe cel cu ecran de 15 inci. E echipat cu un mediu de stocare modern – hibrid. Aveți un Hybrid FireCuda de 1TB care e excelent pentru cei pasionați de gaming și nu numai, dar vă puteți gândi să puneți un SSD M.2 pentru că noile modele suportă acest format.

Prețul acestei serii ROG Strix Scar II e destul de piperat deoarece are un design nou mai compact, care nu afectează performanțele sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Carcasa sa e una compactă, dar la interior veți găsi un sistem de răcire avansat și un sistem audio cu putere de 7 W. Cu siguranță nu va fi de ajuns pentru cei pasionați de muzică sau jocuri competitive. Sunt două soluții care pot fi luate în considerare și care nu costă mult: sistem audio 2.1 și căști de gaming.

Portul suplimentar Mini DisplayPort e un plus pentru cei care folosesc mai multe ecrane pentru diverse taskuri, iar aici fac referire la cei care fac streaming și vor să vadă chatul în același timp. Din numele său reiese faptul că nu are Windows preinstalat, astfel că voi trebuie să-l instalați ulterior.

Păreri pro și contra

Iluminarea RGB e o caracteristică tot mai căutată de toți utilizatorii și o găsim chiar și pe numeroase periferice. Totuși, un ecran IPS de 144 Hz nu e pentru oricine pentru că-l găsim doar pe laptopurile scumpe. Aș recomanda să puneți încă 8GB de memorie RAM pentru că multe jocuri au nevoie de mai mult însă nu ar avea sens să depășiți cei 16GB. Conectivitatea e un punct forte a acestei serii, motiv pentru care are și tehnologii wireless de ultimă generație.

Asus GL704GM-EV002 are un design special care iasă ușor în evidență însă și performanțele sunt de lăudat pentru că avem cel mai avansat procesor Core i7 disponibil pe piață, o placă grafică ca GTX 1060 și un mediu de stocare de ultimă generație.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu