Asus GL702VM-GC181T, laptop Gaming cu G-Sync

Laptopul Asus GL702VM-GC181T e unul dintre cele mai performante soluții mobile de pe piață oferite de acest brand. Bineînțeles, există și plăci video mai avansate decât cea GTX 1060, doar că prețurile sunt mult mai mari. Nu aveți nevoie doar de o placă video pe măsură, ci și procesorul trebuie să fie unul de ultimă generație, un SSD e obligatoriu și memoria RAM trebuie să fie de minim 16GB. Prețul e puțin mai mare la acesta deoarece e vorba de o variantă cu construcție mai mare deoarece ecranul e de 17 inci.

Din poza de jos se văd finisajele și tastatura creată special pentru gameri (tastele WASD se văd foarte bine în orice condiții). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus RoG GL702VM GC139T

Componentele acestui laptop sunt destul de avansate și se pare că procesorul e aceleași la multe modele. Până la urmă această componentă e și cea mai importantă, indiferent pentru ce veți folosi acest gadget portabil. Intel Core i7-7700HQ e cel mai bun model apărut și are un consum ceva mai mare de energie, motiv pentru care autonomia laptopului nu e foarte mare.

Laptopul are atât un SSD cât și un hard disc, astfel puteți ține fișierele media pe HDD și pe SSD instalați tot ce aveți nevoie (aplicații, jocuri etc). Conectivitatea e foarte bună la acesta, se poate conecta chiar și un monitor la acesta și puteți opta pentru unul cu G-Sync deoarece are o placă video cu această tehnologie.

Păreri pro și contra

Laptopurile de gaming din noua generație au o greutate mai redusă, iar modelul de 17 inci de mai sus are doar 2.7 kg. Bineînțeles, acest aspect e irelevant pentru un gamer că doar nu e interesat de portabilitate ci de eficiență. Un laptop cu construcție mai generoasă are un sistem de răcire mai bun, dar și palca video GTX 1060 ocupă mai mult spațiu.

Asus GL702VM-GC181T are o tastatură foarte bună și nu toate seriile Rog Strix au atâtea caracteristici speciale. Dacă nu sunteți convinși că acesta e laptopul ideal pentru voi, atunci puteți viziona clipul de jos care e unul destul de recent.

Te-ar mai putea interesa