Asus GL553VE-FY026T, laptop de gaming cu 24GB RAM

Poate că un laptop foarte interesant e acest Asus GL553VE-FY026T care e superior multor modele deoarece are componente foarte bune și o memorie RAM generoasă. Eu tot am zic că nu e nevoie de mai mult de 16GB, dar e bine-venită o memorie atât de mare pentru anumite jocuri. Nu poate fi comparat cu laptopurile altor branduri deoarece acesta oferă tastatură RGB, Windows 10, un sistem de răcire diferit, WiFi ac 2×2 și SSD M.2. Dacă vreți ca totul să pornească mai rapid, atunci alegeți un laptop cu SSD.

Laptopurile Republic of Gamers nu sunt chiar atât de accesibile, în special dacă e vorba de o generație mai nouă cu performanțe decente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E instalat cel mai modern și puternic procesor pentru platformele mobile, motiv pentru care nu va excela la capitolul autonomie. Din poza de sus se vede clar că nu e varianta mare, ci e vorba de un ecran standard cu diagonală de 15.6 inci. Chiar și așa nu aveți nevoie de mai mult pentru că imaginea e una FullHD.

Sunt prezente suficiente porturi și e suficient să fie unul din fiecare tip pentru a conecta orice la acesta. Unii dintre voi poate ați prefera un monitor sau televizor pentru a juca jocuri sau pentru vizionarea de filme. E necesar doar un cablu HDMI și un suport pentru perete dacă biroul nu e mare sau nu-l vreți prea aproape de ochi.

Păreri pro și contra

Laptopurile pentru jocuri arată diferită față de cele clasice și cred că veți apreciat foarte mult acea tastatură și cât de rigid e construcția. Poate că e cam greu pentru un laptop dar nu e genul de gadget care-l luați în oraș sau la școală, ci îl veți folosi acasă pe birou în locul PC-ului.

Asus GL553VE-FY026T e varianta cu sistem de operare instalat, dar pentru un buget mai mic se poate alege pe cel fără Windows 10 (nu are acel T în final). Dacă vă depășește bugetul, puteți opta pentru variantele ceva mai accesibile cu 8GB RAM și placă video non Ti.

Te-ar mai putea interesa